Alla inlägg under mars 2009

Av himlakropp - 10 mars 2009 19:19

Så var man hemma igen. Blev en fika på costas med Anita, EL och inte att förglömma lille bebisen med :-P

Efter det blev det shopping, jag kom hem med två påsar som jag fyndade på Gina Tricot och H&M. Tur att dessa butiker har normala priser så man inte känner sig rånad varje gång man handlat där :-P


Ikväll är det egentligen salsa men jag orkar bara inte. Jävla skit järnvärde :-(

Blir att ligga i soffan och kolla på "den rätta för Rosing". Gud vilka töntiga killar som är med, finns väl en som verkar okej men jag har inte sett alla avsnitt så egentligen borde jag väl hålla tyst :-P


ANNONS
Av himlakropp - 10 mars 2009 10:58

Vilken underbar sömn jag fick inatt, sov 9 timmar, känner mig som en människa idag, nåja, nästan i alla fall ;-)

Tog mig en promenad på Bölis, passerade en ung kille som stod och rökte nåt som INTE var vanliga cigaretter och då valde jag att ta första väg upp till kvarteret igen, inte för att han verkade aggresiv eller så men det är väl dumt att utmana ödet.


Jag känner mig lite fläskig idag, ingen kul känsla och nu då jag har järnbrist igen känner jag att det kanske inte är det bästa för mig att hänga i träningslokalen. Jag ska alltså äta rätt och röra mig men inte så intensivt, promenader är bra. Men det är ju just det där med maten, suck. Har haft en liten svacka i och med tröttheten och jag har inte haft ork, lust eller kännt inspiration till att laga bra mat. Blir som en ond cirkel som jag faktiskt måste ta och bryta. Men när ? Och hur ?

Det viktigaste är inte att jag ska gå ner några kilon, det viktigaste är att jag äter bra och rör mig. 

Har man hört detta förr ? 


Jag tror att jag har glömt berätta att jag ska bli konsulent. Min fokus ska ligga på make-up men jag ska även sälja hudvård. Det känns så himla spännade och jag är skitnervös. Min kompis Ann har sålt detta i 6 år och hon försörjer sig på det, hon kommer att vara min coach och ska hjälpa mig under de första demonstrationerna. Under den här veckan kommer jag att få mina prudukter hemskickade och sen är det bara att sätta igång. Jag har pratat med Anita om hon skulle vilja ha en demo hemma hos sig och vara värdinna (känns ju bäst att första gången blir hos någon man känner). Ska träffa henne idag och då kommer jag kunna berätta lite mer för henne och jag hoppas att hon är sugen :-)


ANNONS
Av himlakropp - 9 mars 2009 21:55

Det blev ingen sömn på soffan, däremot har jag legat och sett på tv och ätit glass.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite, vid elva ringer nog Emil och säger god natt till mig :-P

Sov så gott !

Av himlakropp - 9 mars 2009 17:01

Gadd så trött jag är, vet inte om det är järnbristen eller sömnbristen det beror på, kanske kombinationen. Måste nog lägga mig och sova på soffan en stund trots att det är emot mina principer, inte sova på dagen/eftermiddagen. Hmm eller hålla sig vaken för att lägga sig tidigt men jag känner mig själv för väl, lägga mig i tid lär inte hända.


Av himlakropp - 8 mars 2009 16:28

Kom i säng igår tillslut men kunde inte sova längre än till halv åtta i morse :-(

Då klev jag upp, tog en prommis med Alice och sen blev det kaffe vid datorn en stund.

Blev en städdag idag, känns skönt att ha fått skrubba lite golv hihi

Om nån timme kommer lill sötisen, han sover över här i natt och imorgon åker han iväg på jobb, då kommer vi inte att ses under veckan förrän på torsdagnatt men dagarna går ju snabbt som tur är :-)

 Han har förresten ett namn...Emil, så nu vet ni att lill sötisen och Emil är en och samma person ;-)

Av himlakropp - 7 mars 2009 22:49

Jag är fortfarande vaken....ska nog strax hoppa i säng, hoppas jag får prata med lill sötisen och säga god natt ;-)

Av himlakropp - 7 mars 2009 20:05

Nu var det evigheters evighet sedan jag var in här och skrev, man undrar ju om man har kvar nån läsare :-S


Idag klev jag upp strax efter sju, fixade havregryns gröt till sonen och sen körde jag honom till hockeyträningen. Min bil fungerar äntligen, fick hjälp av lill sötisen igår och vi hjälptes åt att dra igång den, så jävla skönt att ha bil nu igen efter 2 månaders promenerande hihi.

Efter hockeyn skulle laget samlas i en gympsal och ha lite övningar där. Jag och Erika satt och skrattade gott åt våra barn som var så duktika, gulliga och roliga :-)


Efter lunch promenerade jag ner på stan för att ta en fika med Hero. Vi har inte setts sedan i somras så det var kul. Hon jobbar nu på irakiska ambassaden i Stockholm, så himla kul för henne att hon fått jobb där :-D

På samma fik kom lite senare E-L, Anita med lille Filip, Maria, Maria och Maran så jag joinade dem då jag och Hero fikat klart.


Ikväll blir det bara lugnt, känner mig ganska så trött så jag tror att jag ska försöka sova tidigt, om jag nu tar mig i säng hihi


Imorgon kommer lill sötisen hit igen och det ska bli såå mysigt :-P

Trevlig kväll !!!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se