Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Närmare 76,9 idag

Av himlakropp - 29 april 2009 12:42

Vågen visade i morse 77,3 kg, dvs 2 hekto mindre sen i måndags. Lite närmare 76,9 är jag nu, undrar vad den visar imorgon ?!?


Emil ringde för en liten stund sedan och han berättade att han ska jobba em i dag vilket betyder att han kommer till mig i natt vid ett tiden.

Mysigt :-P


Sen har jag ringt ett ställe för att höra om jag kan få komma och göra praktik där, hon skulle fundera och höra av sig imorgon för att tydligen har de några som ska lära upp sig inför sommaren och då blir det lite mycket folk i butiken. Jag håller mina fingrar och tår och hoppas att hon har ett possitivt svar till mig då :-P


Idag är det underbart väder ute så nu ska jag ta en sväng med dammsugaren och sen en härlig promenad med Alice :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se