Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Gjorde en upptäckt

Av himlakropp - 29 april 2009 21:40

Gjorde en upptäckt alldeles nyss då jag skulle duscha. Passade på att väga mig bara för att kolla in kvällsvikten efter kvällsfikat för skoj skull, tro det eller ej men vågen visade 77,3 kg. Med andra finns det verkligen hopp om att jag klarar delmålet imorgon och jag är sååå glad :-D

Sällan väger man ju mer på morgonen än vad man väger på kvällen men rätt vad det är samlar kroppen vätska under natten så jag ska väl inte ropa hej än ;-)

Spännande är det i alla fall men jag har hopp om att vågen ska visa typ 76,6 imorgon men visar den 76,9 är jag mer än nöjd eftersom att det är där delmålet ligger :-)

Nu vill jag ju att det ska vara imorgon haha


Som jag sagt så kommer ju Emil inatt och det ska bli så härligt att få ha honom nära mig igen, även om jag sover då hankommer och han sover då jag kliver upp i morgon så kommer jag att få ligga nära han :-)

Nu säger jag God Natt :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se