Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Tjohoooo, jiiippiiiiiiiiii

Av himlakropp - 30 april 2009 09:21

Jag är så jävla glad för jag har klarat mitt delmål :-D

Vet inte hur det här har gått till för jag trodde aldrig att jag skulle gå ner de där hektona på så få dagar. Vågen stannade på 76,6 kilo, jag är helt till mig, det är ju fantastiskt :-P

Jag måste ha hamnat på en platå de senaste två veckorna men nu har det tydligen släppt. 


I dag är det ju Valborg och jag ska  äta gott och njuta har jag tänkt.

Ska laga lite festlig mat och jag tänkte att jag ska berätta vad det blir.


* Citronkyckling men kronärtskocka & paprika

* Pastasallad med sockerärter & mozarella

* Fylld focaccia 

Till efterrätt har jag gjort en glasstårta med mango & ananas.

Alla recept finns i nyaste numret av Laga Lätt. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se