Alla inlägg under april 2009

Av himlakropp - 28 april 2009 09:46

Gud så seg jag känner mig, måste verkligen ha nåt virus i kroppen :-S

Masade mig upp strax efter sju och sen körde jag Kevve till skolan, egentligen skulle vi cykla men jag orkade bara inte.

Vågen visade samma som igår och med tanke på att jag inte orkar röra på mig så är det ju inte så konstigt. Hoppet om att väga 76,9 om två dagar har dalat kan man säga.

Om orken infinner sig ska jag gå på salsakursen ikväll, beror ju lite på vad Kevve säger oxå förståss, inte säkert att han vill vara ensam hemma så i så fall blir det ingen salsa.

Nu ska jag ta och rycka upp mig och förbereda efterrätten som jag ska bjuda på till Valborg.


ANNONS
Av himlakropp - 27 april 2009 19:58

Damn vad trött jag är, helt galet trött. Måste nog lägga mig tidigt ikväll.

Till middag åt jag en avokado, räkor och en bönblandning. Avokado är fettigt men bra fett och såå gott. Skulle kunna äta det varje dag hihi.


Ikväll körde jag Kevve till träningen och under tiden han var där passade jag på att handla.  Blev en storhandling då jag handlade en del inför Valborg, då ska vi äta mumsigt gott. Ska till och med göra efterrätt, inte så ofta jag gör det men då ska jag unna mig det och så känns det faktiskt lite festligt :-)

Emil kommer till oss på eftermiddagen och stannar över tills på fredagen, mysigt men sen måste han nog vara en del hemma hos sig så han får bilen klar någon gång, den ska besiktas om tre veckor så han har lite press på sig.


Nä, nu ska jag slappa lite innan jag lägger mig, ha en fortsatt trevlig kväll

ANNONS
Av himlakropp - 27 april 2009 10:08

Så bestämde jag mig i alla fall för att ställa mig på vågen i morse och den visade 77,5 kg. Det betyder att jag gått ner ynka 2 hekto den här veckan som gått. Inte mycket men det är ändå neråt. Alltså har jag 6 kekto som jag ska ha gått ner till på torsdag, känns lite spännande för det är kanske inte så sannolikt att jag skulle göra det på så få dagar när det tagit 2 veckor att gå ner 3 hekto haha. Nåja, jag är ju i alla fall jävligt nära och jag ska göra allt jag bara kan för att klara det :-P


Min frukost bestod idag av hälsofil, all bran, ½ banan och blåbär. Vad jag ska äta under resten av dagen vet jag inte ännu.

I em kommer lill-gubben till mig och ikväll har han fotbollsträning så jag hoppas att det är behagligt ute och inte regnar :-P

Av himlakropp - 26 april 2009 21:57

Vilket fantastiskt vårväder det har vart hela helgen, så underbart. Jag har kunnat använda skinnjackan och jag älskar den, känner mig mindre tantig med den på ;-P haha

Helgen har jag tillbringat hemma hos Emil, vi har egentligen inte gjort något speciellt, sett tv på kvällarna och myst :-)

Igår gjorde jag indiska kycklingspett som vi grillade ochså bjöd vi över hans mamma så vi fick lite middags sällskap :-P

På kvällen åt jag en tredjedel av en magnum glasspinne, gott som tusan men jag kände mig helt ärligt nöjd med den lilla bit jag åt, resten fick Emil, han är som en liten gottegris hela han hihi


Ikväll har jag vart på en Avera-träff, Maggan var här och föreläste om örter och medicin, väldigt intressant. Ungefär 70 gäster hade vi (läs Ann & Doris) skrapat ihop. Jag tilldelades uppgiften att hänga i köket och se till att kaffe och sånt ordnades men jag kunde vara med under föreläsningen och lyssna.

Utan middag i magen luktade fikat jävligt gott men jag stod emot hehe. Åkte däremot förbi ICA på vägen hem och köpte mig en grekisk sallad som jag ätit utan dressingen. Kanske bli de dåligt resultat på vågen i morgon nu då jag ätit mat så sent på kvällen hmm. Nåja, det återstår att se, eventuellt har jag tänkt skippa vägningen imorgon och ta torsdagens vikt eftersom att det är till på torsdag jag har satt upp delmålet minus 5 kilo. Hoppas hoppas jag klarar det :-)

Shit vad trött jag är, måste nog tvätta bort sminket nu och lägga mig i min tomma säng. Saknar Emil och längtar tills på torsdag morgon då jag får träffa han igen, tjoohooo :-P


God natt gott folk


Av himlakropp - 24 april 2009 10:44

Väcktes av att min älskling ringde och sa att han var här och att jag skulle låsa upp dörren. Äääääntligen är han är :-P

Han har jobbat natt och körde direkt till mig så nu ligger han och sover i min säng.

Jag har gjort mig i ordning och ska promenera ner till stan för jag har en tid klockan ett på arbetsförmedlingen, ska ju försöka hitta någonstans att göra praktik på fram till midsommar men det är inte enkelt då det verkar som att alla ställen redan har praktikanter :-S


Känner mig uppsvullen och fet idag, kan det vara skorpfrossan från igår tro ?Av himlakropp - 23 april 2009 20:31

Oj vilken seg dag det har vart, tur att det är kväll nu så man kan lägga sig snart.

Tvättat, dammsugit och vart ute lite är väl typ vad jag har gjort idag, hemskt att låta en dag bara gå förbi så där :-S


Ikväll har jag vart galet sugen på att äta, inte sugen på godis utan bara stoppa nåt i munnen så jag har tryckt i mig såna där tunna riskakor och fullkornsskorpor med marmelad. Jag vet inte vad jag ska tycka om det, tror inte att det borde vara något avgörande för vikten men det återstår att se på måndag.

Kanske var suget större för att jag har så tråkigt ?

Kanske för att jag har mens ? (lätt att skylla på det eller hur)

Kanske för att jag inte ätit mig ordentligt mätt under dagen ?


Nä nu vill jag att Emil ska ringa, han ligger säkert och sover så att han ska orka jobba i natt men han borde vakna om inte alltför länge och ringa mig.

Imorse då jag vaknade hade jag fått ett sms av honom, sms:et avslutades med "älskar dej...."

Det har vi aldrig sagt eller skrivit  till varandra tidigare så det kändes så himla bra att han skrev så hihi

Jag är kääääääääääääääääääääär :-P


Av himlakropp - 22 april 2009 18:41

Det blev ingen visning för min del ikväll, har inte kännt mig hundra med mensvärk och ont i huvudet. Då har man bara ingen lust att sitta bland främmande människor och vara trevlig.


Mitt på dagen tog jag med mig Alice ut på en 45 minuters promenad, så härligt med sol.

Nu har jag nyss badat Alice, hennes päls var grådassig, inte fint men nu är hon ren och fin. Hon hade till och med aptit på ett tuggben som ger god andedräkt, kan det vara ett gott tecken tro, kanske har hon börjat må bättre ? Jag hoppas det :-)

I alla fall så känns det fräschare att ha henne i sängen och soffan nu då hon är ren. Jag har tidigare vart stenhård och inte tillåtit det men sen Emil kom in i bilden har jag veknat lite vad det gäller den saken. Han är väldigt förtjust i hundar och har ibland tillåtit henne komma upp då vi vart hemma hos honom, i början protesterade jag men det är ju så himla mysigt att ha henne liggandes bredvid så nu får hon göra så. I soffan på en filt och i sängen blir det bara på morgonen då jag vaknat, hon sover hela natten på sin egen bädd.


Tänkte att jag skulle skriva ner vad jag ätit under dagen, var ju länge sedan en matrapport dök upp här hos mig så här kommer dagens :-P


Frukost: Hälsofil, all bran & loppfrön

Lunch: Fullkornspasta & köttfärssås, 2 knäcke med messmör

Mellis: 3 fullkornsskorpor med lite körsbärsmarmelad & te

Middag: Soppa med köttfärs & vitkål. 3 knäcke med messmör, ½ apelsin & 2 msk pumpakärnor


Kvällsfikat har jag inte ätit ännu men det blir mest troligt några knäckemackor med messmör (har pippi på det just nu)Av himlakropp - 22 april 2009 12:00

Min lilla vova är inte riktigt kry, hon har kräkts lite varje dag sen i måndags. Undrar vad det kan vara ?

Det är i alla fall ett härligt vårväder idag, kände det i morse då vi var ute på morgonpromenaden, kanske räcker det med fleecetröjan och täckvästen då vi ska ut igen ?  Jag gillar inte att frysa då jag ska promenera för då slutar det ju med att man bara går hem, kanske bäst att jag tar vinterjckan ändå och bara har den öppen, jag behöver ju motionen.

Kunde inte låta bli att väga mig imorse, vågen visade 77,6 kg, neråt går det minsann :-P

Spännande, spännande, 0,7 kg kvar att gå ner till torsdag nästa vecka, ska jag klara det eller kommer jag att misslyckas ?


Ikväll ska jag följa med Ann på en visning, jag ska bara vara med och lyssna och lära. Egentligen skulle jag bara vilja vara hemma och ligga i soffan och kolla på tv (kommer ju att missa "du är vad du äter", skit oxå).

Nu fick jag ju en anledning att snygga till mig lite i alla fall, man kan ju inte se ut hur som helst då man ska på visning :-P

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se