Alla inlägg under april 2009

Av himlakropp - 21 april 2009 21:46

Å vad det var kul att dansa ikväll, så JÄVLA KUUUUL :-P

Längtar bara ännu mer tills vi åker till Stockholm nu ju hihi, men det är alltid roligt att ha något att se framemot fast jag ser ju framemot varenda helg eftersom att jag då får träffa min sötis ;-P

Tycker så otroligt mycket om honom, bara mer och mer, det känns så himla bra. Idag pratade vi i telefonen om framtiden, berörde ämnet att flytta ihop. Vi är ju lite olika vad det gäller var vi vill bo. Jag är ju en stadstjej, måste inte bo mitt på torget men vill gärna ha rätt så nära i alla fall plus att jag på nåt sätt måste tänka på att Kevve ska ha nära till skola, träningar och kompisar (blir ju jag som måste sitta och skjussa dagarna i ända annars). Emil vill gärna bo lite enskilt, ett hus på landet, en liten by med nada insyn från grannar.

Jag är ju galet mörkrädd och skulle aldrig våga bo så där i skogen. Den dagen det blir aktuellt med att bli sambos har vi med andra ord nåt att bita i hehe.


ANNONS

BMI

Av himlakropp - 21 april 2009 15:25

Sitter och räknar ut bmi och drömmer mig bort lite grann. Då jag väger 77 kilo har jag ett bmi på 24,9 dvs inom vad som räknas normalt. Man ska ju tydligen ligga mellan 20-25 för att vara normal men det tas ingen hänsyn till muskelmassan. Nu har jag då ingen muskelmassa att skryta om så för min del är nog bmi inte missvisande.

När jag når delmålet på -5 kilo nästa vecka (Valborg) kommer jag alltså räknas som normalviktig hehe men jag vill ju gå ner ytterligare såklart. Som ni vet har jag satt -10 kilo (=72 kg)till midsommar som ett mål och kanske kommer jag vilja minska ytterligare några kilon efter det. Har väl en dröm om att väga 65 kg men jag är mer än lyckligast om jag ligger runt 70 kg ändå :-P

ANNONS
Av himlakropp - 21 april 2009 10:35

Kändes så ensamt att vakna upp imorse, ingen Kevve och ingen Emil, tur att jag har Alice i alla fall. Hon fick hoppa upp i sängen och ligga hos mig en liten stund innan vi klev upp och tog en liten morgonpromenad.

Känner mig lite nedstämd, kanske just för att jag känner mig ensam eller så är det för att jag fick min mens på morgonen, kanske båda i kombination...tur att det går över :-)

Vet inte vad som händer idag men ikväll ska jag gå och dansa på salsakursen, kan bli kul tror jag, som jag sagt tidigare så är det helt underbart att höra musiken och bara flyta med i dansen till den, allra helst med någon gudomlig dansare men det lär ju inte hända ikväll i alla fall ;-P

Vad det gäller gudomliga dansare ligger hoppet i att få en fantastisk salsahelg i Stockholm istället, hoppas hoppas :-)


Av himlakropp - 20 april 2009 10:48

Inget stort minus idag men det blev inget plus i alla fall. Kankse mest för att jag sov så länge och magen var extra tom då jag vaknade ;-)

Vågen visade 77,7 så det betyder att jag fick 0,1 kilo som minus idag.

Jag är nöjd och jag tycker att det inte ska vara omöjligt för mig att väga 76,9 kilo på Valborg. Det är alltså 1 ½ vecka dit och det handlar om 0,8 kilo, det SKA jag fixa :-D

Nu ska jag återgå till köket och fixa ihop en stadig frukost, känner mig sugen på nyponsoppa så det ska jag göra och så håller jag på att koka ägg :-)

Av himlakropp - 19 april 2009 17:39

Idag har Kevve haft sin kusin hos sig hela dagen, de har lekt och haft jätte kul. Jag hade besök av EL, vi tog en promenad och sen har vi suttit och surrat lite.

Ikväll blir det bingolotto, man hoppas ju såklart att man ska vinna storkovan ;-)


Jag vet inte om jag skött mig så där jätte bra vad det gäller maten idag, gjorde våfflor till barnen och jag åt 2 stycken, inte så bra ju. Kan bli ett plus på vågen imorgon då :-(

Har i alla fall inte ätit godis och det är viktigast ändå :-)

Av himlakropp - 18 april 2009 18:13

Här blev det kyckling och pommes till middag ikväll. Snabbmarinerade fileerna och hade dem i ugnen, blev supergott och så en sallad till såklart :-)

Kevve åt med god aptit och tyckte oxå att det var smaskens, i efterrätt fick han en piggelin. Han har godisförbud, nåt som han själv kommit på och hans pappa har lovat en massa pengar i fall han klarar hålla upp ett år. Blir faktiskt lite enklare för mig då han inte äter godis. Idag har jag varit så där hungrig och sugen hela dagen, inte sugen på godis men bara sugen på något. 

Ikväll blir det vattenmelon och popcorn till Robinson :-)

Trevlig kväll!

Av himlakropp - 18 april 2009 13:45

Nu har jag vart ute och promenerat 45 minuter, soligt men det blåser kallt så det var tur att jag hade jackan med huva, den behövdes kan jag säga :-)


Merja ringde och undrade om vi skulle gå och dansa salsa ikväll, gud vad kul det hade vart men jag kan ju inte i kväll då jag har Kevve. Vi får hoppas att det är någon salsafest på min barnfria helg snart, annars går väl tiden ganska snabbt och det snart är dax för EL och mig att åka till Stockholm och dansa :-P

Längtar !!!!!!!!!

Av himlakropp - 18 april 2009 12:00

Imorse smög jag upp och bakade scones som vi åt till frukost. Vad gott det är med nybakat, jag tog pyttelite smör på det varma brödet (för vad är scones utan just smör va ?), lite marmelad och lite ost. Lördags lyx tycker jag :-P

Bakade med hälften vetemjöl och hälften grahamsmjöl, känns lite nyttigare då men det är ju bra mycket fett i så man ska nog inte äta scones i mängder om man vill behålla formen eller då som jag, försöka tappa några kilon.

Vägde mig imorse och vågen stod på 77,8 kg. Känns bra eftersom att det var det jag vägde i måndags efter min enorma tarmtömmning haha och dagarna efter det gick jag upp typ ett halvt kilo. Nu är jag alltså tillbaka vid måndagens vikt plus att jag faktiskt ska ha "trevliga veckan" vilken dag som helst och då brukar man ju kunna samla på sig vätska så vad jag kommer att väga nu på måndag blir intressant, håller tummarna att det inte blir ett plus i alla fall.


Nu ska jag ta och hitta på något, vet inte vad bara ;-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se