Alla inlägg under april 2009

Av himlakropp - 17 april 2009 14:41

Nu är det städat och klart, så himla skönt, nog tusan är det bra mycket trevligare med välstädat än ostädat ;-)

Var och handlade oxå och har nu bestämt att det blir laxpaj till middag, det var ett tag sedan jag lagade det så det ska bli gott :-)

Laxpaj stämmer iofs inte överens med något av det jag skrev i tidigare inlägg om att laga något som är lätt att laga, inte så fett och inte så dyrt haha. 

Kanake inte så avancerat att laga  men särskilt billigt är det ju inte och inte smalt heller, tur det är fredag och jag inte äter godis hihi ;-P


Emil har slutat jobbet och har påbörjat bilfärden mot mig, längtar hihi

Borde kanske ta och raka benen så jag inte ser ut som den gorilla jag är ;-)

ANNONS
Av himlakropp - 17 april 2009 09:51

Idag är det fredag, skönt för då kommer ju Emil hit hihi. Han kommer i eftermiddag och äter middag med oss, stannar över till imorgon då han åker hem för att greja med sin bil.


Kevve ska åka och bada med sin pappa och jag ska passa på att städa och handla.

Undrar vad jag ska laga för middag idag, nåt som inte är jätte avancerat, inte så fett och inte så dyrt...någon som har något förslag ? 

ANNONS
Av himlakropp - 16 april 2009 22:12

Nu säger jag god natt till er alla, jag kryper i säng och ska bläddra i några tidningar, har just nu tre nya som jag ska läsa. Har påbörjat alla haha, tror det blir att läsa fortsättningen i mat tidningen "laga lätt" nu :-P

Sweet dreams!

Av himlakropp - 16 april 2009 17:03

Tjohoooo, jag kom i mina "smal jeans" idag :-P hihi

Har inte kunnat använda dem sen i somras, nu är det ju inte så stor skillnad egentligen men det handlar om några kilon för att jag skulle komma i dem och nu gör jag det, I´m happy :-D


Av himlakropp - 16 april 2009 15:06

Var det jag som skrev om att jag inte har något sötsug ? HAH, vilket skämt, idag efter lunch slog den till, tror att det kan vara för att trevliga veckan närmar sig. Jag har i alla fall ätit en sån där måltidsersättningsbar till mitt te nu och nu känner jag mig nöjd. En sådan bar innehåller ju ändå sånt som kroppen behöver men den innehåller ju några points så jag får väl skippa kvällsfikat istället :-)

Av himlakropp - 16 april 2009 12:44

Nu har vi vart och shoppat, skorna var nedsatta till 199 kr och benskydden kostade 149 kr, jag hade räknat med en tusing haha. Kul då det blir billigare än väntat då det vanligtvis är tvärtom annars :-)

Nu har vi just käkat, vrålhungriga var vi kan jag lova men nu är det skönt i magen igen.

Ska ta det lite lugnt ett tag så får jag se vad som händer senare.


Av himlakropp - 16 april 2009 09:25

Idag vaknade jag halv nio efter en natt med orolig sömn, det betyder nog att jag är så gott som helt återställd nu, jag brukar sova ganska lite och oroligt och bara kunna sova mycket då jag är sjuk. Jag anser att jag är friskförklarad ;-)

Därför blir det att åka till stadium och köpa fotbollskor och benskydd till Kevve. Första fotbollsträningen för säsongen börjar på måndag så jag måste köpa det så att han har, fjolårets har han såklart vuxit ur.

Nu duschen och sen iväg :-)

Av himlakropp - 15 april 2009 16:04

Jag har precis kommit in från en härlig 45 minuters promenad. Bäst att passa på då solen skiner men det var lite kyligt på hemvägen då jag fick motvind så nu är kinderna och mina öron knallröda, snyggt ;-)

Nu ska jag steka pankisar till lill-killen :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se