Alla inlägg under april 2009

Av himlakropp - 15 april 2009 14:46

Tänk att jag som är värsta gottegrisen inte har ätit godis på 4 veckor.Jag är otroligt stolt över mig själv och det märkliga är att jag inte ens vill ha något godis. DET trodde jag aldrig att jag skulle höra mig själv säga.

Under påsken åt jag en del godsaker som sockerkaka, tårta, glass och skruvar men inte en endaste karra. Just nu är jag inte ens sugen på nåt sött, efter helgen som var vill jag knappt se åt godsakerna, fick en överdos. Det brukar kunna trigga igång mitt sötsug men faktiskt inte den här gången, undrar hur det kan komma sig ?

Nu kör jag på som jag gjorde veckorna innan påsk, dvs INGE godsaker alls fram till Valborg. 


ANNONS
Av himlakropp - 15 april 2009 10:55

Imorse vaknade jag efter nästan 10 timmars sömn UTAN huvudvärk, underbart :-D

Har vart ut en sväng me lill-grisen och kört igång tre tvättmaskiner. Solen skiner och det känns så himla skönt att våren är här. Kanske har jag inte jätte mycket energi men jag är glad att slippa huvudvärken :-)

ANNONS
Av himlakropp - 14 april 2009 16:51

Jag har inte fått värst mycket gjort, legat på soffan och SOVIT :-S

Jag mår inte riktigt bra, huvudet bankar och jag är trött hela tiden. Kan det vara en förkylning på gång ?

Jag längtar tills det blir kväll och jag kan dra täcket över huvudet igen...

Av himlakropp - 14 april 2009 11:24

Inatt sov jag 11 timmar, helt otroligt, jag var helt slut. Hade huvudvärk under natten och har det fortfarande så jag försöker dricka mycket vatten nu eftersom att det mest troligt handlar om vätskebrist.

Har en del grejer att pyssla på med här hemma så jag får väl se om det blir gjort, dessutom är det så himla fint väder så helst skulle jag vilja sätta mig ute på gården någonstans men det är nog för mycket snö. Får väl se om det känns lika skönt då solen når min altan, då kan jag ju sätta mig på den :-)

Av himlakropp - 13 april 2009 16:42

Påsken är över vilket känns rätt så bra. Har tillbringat dagarna tillsammans med Emil, en dag åkte vi till hans pappa i Burträsk och hälsade på. Där blev vi bjudna på påskmiddag som smakade suveränt :-P

Träffade en del släktingar till honom och det gick bra.

I lördags fyllde hans lillebror 18 år så då var vi dit och firade honom, jag åt tårta hehe. Jag har ätit allt möjlig skit hela helgen men INTE godis. Var lite orolig för hur vågen skulle ställa sig idag då jag ätit allt möjligt men så blev jag dålig i magen i gårkväll så jag har rensat systemet kan man säga. Jag tror att jag blev dålig pga att jag ätit helt galet så magen strejakde. Jag var så nära på att kräkas vilket är det värsta jag vet så jag gjorde allt för att hålla tillbaka. Fy fan för att må dåligt, huvva. Nu ska jag inte äta så jag mår så här dåligt nå fler gånger, huvva.

I alla fall så blev ju resultatet på vågen till min belåtenhet, 77,8 kg.

Det var Emils våg så det kan ju vara lite missvisande eftersom att man bör väga sig på samma våg egentligen men nu få det bli så här. Om jag plusar nästa vecka så får det väl bli så då.


Nu ska jag ta en liten kort sväng med Alice och sen slänga mig på soffan ett tag. Emil kommer förbi här innan han åker vidare så han är på plats tills han börjar jobba imorgon.

Av himlakropp - 8 april 2009 22:41

Nu tog jag precis ut mitt tredje bakverk ur ugnen, banankaka. Det doftar fantastiskt :-P

Nu återstår en dusch och senare kommer Emil hit, jiiipppiii :-D

Han borde väl vara här runt ett inatt, slutar jobbet vid elva.

Ska bli så mysigt, tänk, vi har hela påsken att vara med varandra :-P

Glad påsk på er säger jag nu ifall jag inte kommer att blogga mer under helgen som kommer :-)

Av himlakropp - 8 april 2009 19:26

Här bakas det för fullt, bullarna är klara och just nu står en sockerkaka i ugnen. Ett recept som jag tidigare inte provat så det ska bli spännande att se resultatet. Den innehåller ananas och valnötter så inget för nötallergiker.

Doftar underbart här hemma nuoch det är väl det jag får nöja mig med, att bara dofta pådet goda, hihi :-P


Av himlakropp - 8 april 2009 13:56

Det blev en härlig promenad på 90 minuter för mig. Kändes lite drygt men väl hemma igen kände jag mig stolt och det var verkligen skönt :-)

Nu ska jag bege mig till djuraffären och köpa hundfoder, vore ju inte så kul om Alice mat tog slut under helgen då det är så många röda dagar.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se