Alla inlägg under april 2009

Av himlakropp - 8 april 2009 10:29

Då vågen vägrar gå neråt och snarare går lite uppåt har jag tagit beslutet att inte äta godis alls i helgen, ska fortsätta med att köra godisfritt fram till Valborg nu. Känns bra med att jag tagit det beslutet nu :-)

Kanske har jag ätit för mycket bröd och det har gjort att jag inte går ner, eller kanske jag samlat vätska av någon anledning ?!? 

Om jag ska vara ärlig så har jag väl inte motionerat så mycket, kan ju vara det. Visst är jag ute och promenerar eftersom att jag har hund men jag har inte vart på någon superpromenad ala 90 minuter, inte ens 60 minuter heller, hmmm. 

Det borde jag ta och göra nu, japp, jag ska fan i mig ta en långis NU :-P

Av himlakropp - 7 april 2009 21:28

Jag hatar vågen, HATE IT!!!! DEn vägrar gå nedåt :-(

Jag blir fan irriterad om vågen inte visar liiiite mindre imorgon. Tur att jag ska vara hos Emil under helgen, då kan jag inte hålla på och väga mig hela tiden hehe.

Men så gäller det ju att göra bra val vad det gäller maten oxå nu då det är påsk. Jag har ju tänkt unna mig något gott ock sliskigt men jag är lite rädd att jag ska tappa kontrollen och bara vräka i mig. Just nu har jag ju egentligen inget större sug efter godis längre, märkligt att det blir så då man hållt upp några veckor.Kanske ska jag låta bli att unna mig nåt...åååå, jag vet inte hur jag ska göra :-S

Några långpromenader ska jag hinna med under helgen och då ska jag banne mig dra med Emil, han ska inte komma undan med att han ska meka i garaget då ;-)


Ikväll var jag och dansade salsa, kul kul var det, synd att det inte finns nåt bra salsaställe här i stan som har öppet varje helg, att man ska måsta åka till Stockholm för att få ha kul :-(

På tal om det så ska jag och EL åka ner till Stockholm på en salsatripp i slutet av maj, så jävla kul :-D

Sist var ju i december så nu är det på tiden men det är ju ändå ett tag kvar men jag gillar att ha nåt kul att se fram emot :-)


Nu är det natti natti !



Av himlakropp - 7 april 2009 16:37

Idag har jag vart på arbetsförmedlingen och haft två möten, gjort ett ärende på banken har jag oxå hunnit med :-)

Jag har nyss ätit mat, det blev en grönsakssoppa och grovt bröd med mosad avokado på, gott.

Jag funderar på att gå på salsakursen ikväll, det är ju rolig motion i alla fall :-P

Av himlakropp - 6 april 2009 21:44

Dagen är över, snart är kvällen oxå det, jag har just intagit en kopp te och fullkornsskorpor med philadelphiaost, mums.

Tvätten är klar och sängen är renbäddad och jag är nyduschad. Nu hoppas jag att jag får en skön nattsömn inatt :-P

Av himlakropp - 6 april 2009 17:51

Å vilken seg dag, blä.

Tog mig i alla fall en promenad på Bölis med Alice och nu börjar strax min tvättid, ska bli skönt att få den bortgjord :-)

Lite mat på det och sen ikväll se på "familjen annorlunda", det kan bli en trevligare kväll än vad dagen var i alla fall :-P

Av himlakropp - 6 april 2009 12:04

så visade vågen som jag trodde idag, skitvåg.

Stod på 79,2 kg vilket betyder ett pytte litet minus (-0,1)men jag vägde ju mindre igår :-(

Kanske ett större minus nästa vecka istället. Nu har jag iofs tänkt tillåta mig äta något snaskigt under påsken men jag ska se till att det inte blir så mycket. Trivs rätt bra med att inte äta godis om jag ska vara ärlig, tänk att jag inte ätit något snarr eller fikabröd på tre veckor nu, jag känner mig stolt över mig själv :-)


Idag lämnade jag Kevve på skolan och nu ska han vara hos sin pappa till nästa måndag, Emil åkte till sitt jobb och kommer till mig på natten mot onsdag efter han slutat jobba, då blir han långledig.

Påsken ska jag tillbringa med Emil och kanske åker vi och hälsar på hans pappa en dag under helgen. Har ju inte träffat honom så det ska bli kul, ev kommer jag även få träffa hans storebror med sin familj oxå :-)


Vad som händer idag vet jag inte riktigt mer än att jag har tvättid ikväll, bra för jag har en hel del att tvätta :-P

Har skickat ett mess till EL för att höra om hon har lust att hitta på nåt men det verkar som att hon är i skolan så jag får nog hitta på nåt annat, kanske en långpromenad med Alice :-)

Av himlakropp - 5 april 2009 17:41

Vågen var snäll imorse med, hihi. Visade 78,8 :-P

Men det som räknas är ju vad den visar imorgon, kan bli spännande, antagligen visar den plus bara föratt det vart minus 2 dagar nu :-S


Jag har tagit det ganska lugnt idag, surrat i tel med Therese. Händer inte så ofta nu för tiden :-(

Sen tog jag mig en promenad och då mötte EL upp mig, vi promenerade tillsammans och sen surrade vi en stund hemma hos mig innan hon skulle vidare på en familjemiddag.


Ikväll blir det bingolotto, haha, värsta pensionärshobbyn ;-)

Kevve tycker det är kul och jag måste säga att jag tycker det är lite spännande med just bingo-delen, resten skulle jag klara mig utan, blir ju ganska långdraget med 2 timmar tycker jag.

Emil kommer oxå att komma så det blir en bingokväll i familjeanda :-)


Håll tummarna för ett minus imorgon nu :-P

Av himlakropp - 4 april 2009 18:54

Äntligen kväll, ska diska lite, sen kommer Emil och det blir tv mys här hemma. Vi ska se på Robinsson och äta popcorn :-P

Trevlig kväll där ute!

Ovido - Quiz & Flashcards