Alla inlägg under april 2009

Av himlakropp - 4 april 2009 15:31

Vilken tråkig lördag, vet inte vad jag ska hitta på och jag har inte ens lust med att göra nåt, lika bra att lägga sig ;-)

Syndat har jag gjort oxå, åt chashewnötter, galet goda men innehåller mycke kalorier, to much så att säga. 

Nu har jag ont i magen :-S 


ANNONS
Av himlakropp - 4 april 2009 11:13

Vi blev väckt klockan kvart i åtta i morse, grrr. Jag har ganska svårt att somna om då jag väl vaknat och hade önskat att jag fått sova någon timme till. Nu blev det inte så men vi låg och drog oss en timme och det är ju skönt det med :-)

Emil åt frukost med oss men åkte sen hem till sig. Han ska meka med cadillacen idag, om 6 veckor ska den besiktas och till dess vill han ha blivit klar med den.

Kevve är hos en kompis så jag är ensam hemma just, har lite tråkigt hmmm.


Vägde mig i morse och blev skitglad för nu stod det 78,9 :-P 

Bara att se en åtta efter sjuan kändes underbart även om det inte handlar om så många hekton hihi


Kanske ska jag köra igång härlig hög musik och ta en svängom med dammsugaren, blir ju så grusigt den här hårstiden :-S

ANNONS
Av himlakropp - 3 april 2009 15:01

Fuck vad trött jag är, hur ska jag orka känns det som :-S

Sovit kasst i 2 nätter och nu ser jag framemot att somna i soffan ikväll med mina två herrar, hoppas de inte misstycker ;-)


Nu pimpla lite mer kaffe och sen hämta hem lill-killen, sen blir det matlagning om jag inte hunnit somna innan dess....

Av himlakropp - 3 april 2009 12:15

Jag plockade inte bara undan lite skräp, jag slet även ner gardinerna i sovrumet och strök upp ett annat par som nu hänger där istället. Ibland får jag mina infall även om det är långt mellan gångerna, oftast tänker jag att jag booorde göra det ena än det andra men skjuter bara upp det.

Nu blir det en promenad med lilla mens-vovan, ut i snöfallet för japp, här snöar det, bläää :-(

Av himlakropp - 3 april 2009 10:41

På morgonen var jag i skolan och såg på musikal. Tvåorna på skolan stod för den och hade bjudit in femmorna och föräldrar. Det var kul att se hur duktiga de var :-P

Efter det åkte jag för att handla, bestämde mig för att laga lasagne till middag, det är en av mina favoriträtter och passar perfekt eftersom att Kevve oxå tycker om det. Vi får middags sällskap idag eftersom att Emil kommer, mysigt :-)

Nu ska jag ta och röja upp lite här hemma, känns som att jag har grejer överallt *suck*


Av himlakropp - 2 april 2009 14:26

Det blev en trevlig liten lunch med Ann. Vi beställde varsin soppa, jag tog en med tomat och chili, Ann beställde en grön variant och nu minns jag inte riktigt vad det var för nåt i den :-S

Vi planerade lite om kommande visningar och så har vi tänkt gå och träna lite hehe. Jag har 4 "klipp" kvar på ett gym som ligger där hon bor och det skulle ju vara bra om jag använde upp dem, kanske blir det vattengympa som värsta panschisarna hihi

När jag kom hem grejade jag på med produkterna och nu ligger allt i rätt påse med en liten namnlapp på. Åker och lämnar påsarna hos Anita samtidigt då jag ska hämta hem Kevve från fritids och då tar jag pengarna med mig som väntar hemma hos Anita. 

Nu måste jag slurka i mig kaffet och sen ta en liten promenad med byrackan innan jag åker iväg :-)


Av himlakropp - 2 april 2009 09:34

Här är en bild  Averaprodukterna och så bjussar jag på en bild på mig själv, lite ostylad i håret men va fan, de få duga :-P

Av himlakropp - 2 april 2009 09:16

Ja det är precis vad jag gjorde inatt, haha, i en dröm förståss. Vet inte hur hon kom in i mina drömmar :-S

Minns i alla fall att hissen inte gick så jätte bra, vi skulle jätte högt upp och jag var skraj (jag åker helst inte hiss alls i vanliga fall).


Avera grejerna kom imorse så jag behöver beställningspapprena som Ann har där det står vad kunderna har beställt. Måste ju veta det så jag lägger rätt produkter i rätt påse så de får vad de beställt.

Just nu har jag köksbordet fullt med grejer :-P

Därför ska jag i alla fall träffa Ann mitt på dagen och äta lunch på stan så kan vi prata igenom lite nya ordrar och så :-)


Vågen visade 1 hekto mindre idag än i måndags, det måste ju betyda att det går neråt TROTS pannkakorna igår ;-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se