Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Fotbolls match

Av himlakropp - 16 maj 2009 13:41

I morse ringde larmet klockan 7.20 Upp och hoppa och fixa havregrynsgröt till Kevve så att han hade en bra frulle magen. Han hade fotbolls match som vi åkte ivväg på. Spännande var det och killarna i laget var super duktiga men förlorade ändå. Blir att kämpa extra till nästa match :-)

Då matchen var klar åkte vi hem och väckte Emil som låg och sov. Värmde mat till Kevve och gjorde frukost till Emil och mig. Så mysigt med lördags frukost, lite lyxigare och jag brukar unna mig en extra god frukost på helgen (unnar mig nog alltför mycket gott under helgerna, är nog lite därför det går lite segt med vikt minskningen emellanåt). 

Just nu känner jag mig lite uppblåst, om det är för att jag gottat för mycket  eller att jag ska ha mens vet i fan. Har inte vägt mig idag, ska försöka låta bli fram tills på måndag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se