Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Här har det fuskats

Av himlakropp - 17 maj 2009 14:37

Jajamensan, i massor har det fuskats minsann. Steg upp och bakade scones till frukost, gott men inte det bästa brödet, använde i alla fall grahamsmjöl och fullkornsmjöl så lite fibrer var det i alla fall i. Sen åkte vi tre iväg och gjorde några besök i butiker. Köpte kläder till Kevves skolavslutning bland annat och så avslutade vi med varsin mc flurry(maräng) på mackidonken. Satt ute i solen vid älven och åt, mysigt. Jag som inte skulle svulla idag :-(

Vägde mig i morse trots mitt vågförbud och den stannade på 76,1 kg. Inte så farligt med tanke på vad jag ätit i helgen och det är ju en minskning sen förra måndagen med 0,5 kg :-)

Nu har Emil åkt hem och jag funderar på om jag ska tona håret nu eller i morgon, hmm. Borde sätta mig i solen en stund och njuta :-P


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se