Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Bingo lotto, toning & maizenakakor

Av himlakropp - 17 maj 2009 20:46

Har spelat bingo lotto utan framgång (kärringvarning, jag veeeet), jag som hade hoppats på att vinna en resa eller nåt annat kul, buuuu.

Strax ska Kevve hoppa i säng och sedan ska jag tona min utväxt, ser förjävligt ut och jag har ju dessutom börjat hitta gråa hårstrån, gud bevars :-S

Hårtoning is a must nu med andra ord, nu och för all framtid om jag inte vill se ut att vara betydligt äldre än vad jag redan ser ut att vara, hö hö.

Sa jag att jag har bakat oxå? Nej det förträngde jag kanske, sa jag att jag ätit av de smarriga maizenakakorna då?  Nähäpp, jag är allt bra på att förtränga tror ja, haha. Nåja, allt sket sig ju redan tidigare i dag då det var en glass som slank ner så då kom det "gamla tänket" tillbaka och jag intalade mig att det var lika bra att fortsätta frossa idag med.

I MORGON ÄR DET JAG SOM SKÄRPER MIG, BIG TIME.

Annars kommer jag att förstöra dessa sköna 6 kilon som jag blivit av med, dom är INTE välkommna tillbaka, nono.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se