Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Köttbullar

Av himlakropp - 27 maj 2009 16:42

Var in på ICA då jag och Kevve var på väg hem från skolan. Fick för mig att jag skulle göra köttbullar så jag köpte köttfärs och har nu påbörjat jobbet. Ångrar mig nästan, känns jävligt drygt att ställa sig och rulla 800 gram köttfärs nu :-S

Får väl tänka på hur gott det ska bli istället så går det lättare.

Emil är på väg hit så om han är sugen får han köttbullar, risken är dock stor att han vill ha flytande fast å andra sidan är han ju kille och avskyr soppa ;-)

Nä, nu ropar köttfärsen på mig, ha det gott !

 
ANNONS
 
Annica

Annica

28 maj 2009 07:29

Vi åt också köttbullar! Sambon rullade...;)

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
Maggan

Maggan

28 maj 2009 12:23

Haha vicken riktig bull-mamma du är. Jag orkar inte rulla köttbullar. OM jag skulle få för mig att göra det så blir det stora platta pannbiffo- miffo-bullar!!! Men du, testa gärna min variant: enda tillsatseerna utöver vanlig köttfärssmet är att blanda i svarta olivrar och fetaosttärningar (efter smak och tycke). SKITGOTT.

http://3barnsnackar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se