Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

Hemma och blir frisk

Av himlakropp - 28 maj 2009 19:28

Idag stannade jag hemma från praktiken, min förkylning ger aldrig med sig så det känns som att jag ska vara hemma och ta det lugnt några dagar. Körde Kevve till skolan och sen hem igen, väckte Emil och vi hyrde 2 filmer som vi låg och såg hela dagen. Tagit det ruskigt lugnt idag vilket var precis det jag behövde.

Middag blev makaronilåda som killarna tyckte blev god :-)

Lite svull har det blivit, typiskt. Jag blir så sötsugen då jag ligger hemma ju :-(

Vågen var i alla fall snäll i morse, 75,8 kg. Så snäll kommer den nog inte att vara imorgon med tanke på svullandet idag. Känns som att jag pausat lite i viktminskningen och försöker hålla vikten. Kör igång igen på måndag och då får jag banne mig ta tag i vikten. Ska ju väga 71,9 kg på midsommar, känns som att det inte kommer att bli så men man ska ju inte tänka negativa tankar så jag tror på mig själv och satsar på att nå målet ;-)


Tack Maggan för tipset om köttbullar med oliver och fetaost, låter supermumsigt och jag ska testa det men dom får jag nog behålla för mig själv då Kevve och Emil inte äter oliver. Kan ju vara kul att jag får ha något för mig själv hihi ;-P

Nu ska jag återgå till soffan och mysa mig frisk, trevlig kväll :-) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se