Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Vad händer?

Av himlakropp - 29 maj 2009 10:13

Ja, det kan man ju undra. Som jag sagt tidigare är jag som oftast upp på vågen varje dag, så även i morse. Efter gårdagens svull var jag inte särskilt optimistisk men vågen visade 75,4 kg :-0

Vilken trevlig överaskning måste jag säga, jag som var inställd på att stå still går alltså neråt lite hihi. 

Nu är det iofs helg snart och då blir det kanske lite friare men som jag sa igår så blir det hård körning från och med måndag. Inge fikabröd eller glass fram till midsommar, såklart inget godis heller men det har jag vant mig vid nu då jag inte ätit godis sen i mitten av mars.


Är hemma idag med och ligger i soffan och kollar tv. Kevve är i skolan och Emil har åkt hem till sig. Oj, nu är reklamen slut och programmet jag ser fortsätter, hörs lite senare :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se