Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Min lördag och söndag

Av himlakropp - 31 maj 2009 18:57

Blev en bloggfri dag igår, hann bara inte med att sitta vid datorn.

Dagen började med att vi åkte Emils Cadillac och hämtade upp min mamma och sen åkte vi vidare för att se då Kevves lag hade en fotbolls match. Stekande hett satt vi och hejade och skrek. Tyvärr förlorade de men Kevve lyckades göra ett mål och bara det gjorde ju att man blev otroligt stolt :-).

Sen ville Kevve vara med sin pappa en stund så han åkte dit några timmar. Då körde Emil och jag hem mamma igen och sen packade jag ihop lite grejer hemma och då det var gjort plockade jag upp Kevve och så åkte vi allihop hem till Emil. Där väntade Emils mamma på oss och vi åkte ut till en sjö mitt ute i ingenstans kändes det som. Solen sken och det var helt underbart tyst, bara insekternas surr som hördes, och så ekot från oss då såklart ;-)

Vi fiskade och så grillade vi korv och "hajk-banan". Det var bara så himla mysigt. Efter några timmar var vi less och åkte vidare och kollade lite. Kom nog hem vid 22 och då åkte vi på statoil och hyrde film och köpte lite gott. Bäddade till Kevve i vardagsrumet vilket han tyckte var jätte mysigt men det allra bästa (förutom fisket) tyckte han var att han fick vara uppe sent. Då filmen var slut var klockan halv ett och då var han fortfarande vaken den lilla mörten :-P

I morse vaknade jag av min torra hals och täta näsa, jävla skit förkylning. Jag är såååååååå less på den, det är ju fan sommar nu och då ska man ju inte vara sjuk :-(

Nåja, Kevve ville ta en fiske tur innan vi skulle åka hemåt för att grattulera min mamma på morsdag så vi åkte en liten bit från Emil bara. Sandstrand längs älven och soligt och varmt. Dock ingen fiske lycka.

Till min mamma köpte vi en lavendel blomma och en korg att ställa den i, så himla fint och hon blev jätte glad. Där fikade vi lite och sen spelade vi krockett.Jag kände mig inge pigg alls så jag satt mest och tittade på.

När vi kom hem igen var det bara att packa upp allt vi hade haft med oss och så hade Kevve matteläxa som han var tvungen att göra.

Nu är det kväll och strax ska jag ta en promenad med Alice, sen blir det skrubbning och duschning.


Matmässigt vet jag väl inte om jag skött mig så jätte bra, har ätit kakor och tårta OCH chips. Herre gud, tur att jag ska köra stenhårt från och med imorgon till midsommar :-P

Min våg strejkar lite, dax att byta batteri så vi får väl se hur det går med det i morgon, annars hoppar jag över en vecka och väger mig måndag om en vecka i stället.

Nä, nu ska jag ut med byrackan som är helt slut av skogsäventyr och bad :-P


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se