Alla inlägg under maj 2009

Av himlakropp - 27 maj 2009 15:14

Åter hemma igen och har fikat två mackor med skinka och tomat. Drack kaffe trots att det igår smakade blaj, vet inte om det smakade bättre idag men jag drack då upp det.

Pratat med Emil i telefon och han är också sjuk, stackaren. Han kommer nog inte att jobba mer i veckan så han åker hem till mig nu i em verkar det som om han inte får superkrafter och bestämmer sig för att jobba ändå :-P

Trist att han är sjuk och jag är nog boven i dramat, smittbäraren  ;-)

Nä men oj, nu måste jag åka och hämta hem Kevve, tiden bara rusariväg.

ANNONS
Av himlakropp - 27 maj 2009 08:18

God morgon!

Damn vad trött jag är, dessutom har jag drömt mardrömmar, typiskt då man är lite sjuk. Min förkylning känns sämre idag men jag får väl skylla mig själv.

Kevve ska vara på skolan klockan nio och då jag lämnat honom blir det en prommis med Alice, sen hem och ta lite frukost och sen iväg och jobba mellan 10-14. 

Ha en bra förmiddag :-)

ANNONS
Av himlakropp - 26 maj 2009 20:51

Det var väldigt kul på kursen, mest för att jag fick dansa hyffsat mycket med den bästa men oxå för att vi var jämna par :-)

Åkte hem strax efter åtta och nu är jag ny duschad och sitter här med en balja te och några grova mackor med skinka, keso och tomat. Ska se på Desperate Housewifes nu klockan nio, bara få i säng grabben först så :-)

Av himlakropp - 26 maj 2009 18:23

Snacka om att vara velig. Nu proppade jag i mig ipren och har bestämt mig för att åka och dansa i alla fall en liten stund. Är det tråkigt åker jag hem, lägger ingen onödig energi på det då och om det är kul ska jag ändå bara stanna till klockan åtta :-)

Av himlakropp - 26 maj 2009 18:00

Funderar fortfarande. Äter lite Ben & Jerry´s sorbet och hoppas att halsen ska kännas bättre. Tror tyvärr inte att det kommer hjälpa och jag borde nog ändå stanna hemma :-(

Av himlakropp - 26 maj 2009 17:14

Gud vad gott det blev med kycklingwoken, mums. Jag lyxade till med kokosmjölk och då blir det ju allra godast :-P


Jag är så i valet och kvalet, ska jag gå och dansa salsa eller ska jag stanna hemma ?

Jag borde stanna hemma och ta det lugnt men jag vill gå och dansa, suck, jävla helvetes skit förkylning.


Av himlakropp - 26 maj 2009 14:53

Bild på mig i bilen då vi var i Stockholm. Nä men vad är det som ligger i baksätet ?!?

Av himlakropp - 26 maj 2009 14:46

Hemma igen och slurkar i mig första kaffekoppen på länge, närmare bestämt 5 dagar sedan sist. Kaffe är inte lockande då man är sjuk men jag vet ju att det ÄR gott egentligen så jag har fått i mig allt men det smakade fan inge vidare ska jag säga, skit rent ut sagt.

Har plockat fram några kyckling fileer så idag blir det chicken. Kycklingwok! Blev sugen på det igår men då hade jag varken tid eller lust. Idag har jag tid men inte lust men äta bör man annars dör man som bekant ;-)

Salsa ikväll men jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra. Borde ligga hemma och vila i soffan men jag är fan dans sugen, nåja, jag får se hur det känns senare i em.

Nu ska jag i alla fall åka och hämta hem lille man :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se