Alla inlägg under maj 2009

Av himlakropp - 26 maj 2009 08:53

Lämnat Kevve på skolan och vart ute med Alice på Bölis har jag gjort och nu är det frukost dax här, hälsofil, ½ banan, all bran och loppfrön. Sen blir det cykeln ner till stan och jobba några timmar.

Så ser min första halva av dagen ut i alla fall :-)


ANNONS
Av himlakropp - 25 maj 2009 15:52

Pust, vilken ansträngning det var att cykla, blev helt slut :-S

Är otroligt skönt ute, blåser men det är varma vindar, synd att man bara känner för att bädda ner sig här hemma.

Kevve har träning ikväll och under tiden ska jag passa på att handla, har typ inget hemma, inte ens mjölk eller färskt bröd. Inte så konstigt egentligen då jag varit borta några dagar. Ska bli skönt att få handlingen bort gjort så blir det bara att slappa resten av kvällen.

ANNONS
Av himlakropp - 25 maj 2009 14:55

Ätit glass i stora lass, säkert jätte bra för viktminskning va ? men ack så skönt i halsen bortsett från klumpen som sitter där och gör mig illamående :-S

Nu ska jag strax hoppa upp på cykeln och hämta hem Kevve, har längtat såååå efter han, min lilla gulleplutt :-)

Av himlakropp - 25 maj 2009 12:54

Så, hur var då min helg i storstaden då tro ?

E-L och jag hade ju hyrt en bil och vi bilade alltså ner till Stockholm vilket tog ungefär 8 timmar. Blev salsadans 3 kvällar i rad men eftersom att jag hade oturen att bli sjuk så var vi bara ute till La Habana stängde klockan 1 alla tre kvällarna. I vanliga fall brukar vi dansa vidare till något annat ställe men jag orkade bara inte, utan ipren hade jag inte orkat något alls typ. Vi hade båda två väldigt bra danskvällar, hade turen att få dansa med duktiga killar, mycket viktigt hehe.

Visst blev det en och annan dans med något stolpskott också men det är nästan oundvikligt.

På lördagen försökte vi oss på lite shopping på Nacka Forum men vi tröttande på alla människor så det blev bara 2 linnen från Zara för min del. Eftersom att vi åker ner för att just dansa är det ganska sällan vi befinner oss inne i city under dagtid. Jag har dessutom bott i Nackaför några år sedan så det känns lite så där nostalgiskt att åka dit och det gör vi nog i princip varje gång vi åker ner till Stockholm.

Skulle jag flytta ner igen skulle jag väldigt gärna bo just i Nacka, så otroligt vackert där tycker i alla fall jag.


I morse kom Patrik och lämnade Alice halv sju,  jag var såååå trött och yrade ut för att ta emot Alice och buren. Tog en kort kiss promenad och sen stupade jag i säng igen och klev upp vid halv elva, missade tvättiden gjorde jag men jag får boka en ny.

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan en stund, känner mig inte alls kry, jävla skit förkylning.


Av himlakropp - 25 maj 2009 12:51

Börjar med att lägga ut vikt tabellen med dagens vikt på 76,1 kg. Inget plus, inget minus. Känns helt okej att jag stått stilla med tanke på att jag frossade hela förra helgen OCH halva veckan, sen skötte jag mig betydligt bättre under vistelsen i Stockholm och där dansade jag så att svetten lackade så det gick väl i ett ut :-)


(16/3) Start på 81,9 kg 

V.1 (23/3) -1,5 kg = 80,4 kg

V.2 (30/3) -1,1 kg = 79,3 kg

V.3 (6/4)   -0,1 kg = 79,2 kg

V.4 (13/4) -1,4 kg = 77,8 kg

V.5 (20/4) -0,1 kg = 77,7 kg

V.6 (27/4) -0,2 kg = 77,5 kg

V.7 (4/5) -1,1 kg = 76,4 kg

V.8 (11/5) +0,2 kg = 76,6 kg

V.9 (18/5) -0,5 kg = 76,1 kg

V.10 (25/5) +-0 = 76,1 kg

Av himlakropp - 24 maj 2009 22:43

Nu är jag hemma från Stockholms trippen. Helt slut så jag återkommer i morgon med att berätta lite :-)

Hej så länge!

Av himlakropp - 20 maj 2009 17:12

Nu är jag hemma igen, eller det har jag varit ett tag hihi.

Det gick bra att jobba, kunde tom hjälpa kunder utan att själv be om hjälp hela tiden (även om det oxå hände förståss). Lite chockad blev jag dock då chefens sambo och barn dök upp. Jag kände genast igen honom och konstaterade att han var jag hemligt förtjust i då jag gick i sjuan haha men det kunde jag ju inte säga. Dessutom känner jag inte han och har aldrig gjort det heller. Han är lyckligt ovetandes om min lilla tonårs crush, och att jag och mina kompisar ställde oss så nära han och hans kompisar på dansgolvet så att man kunde spana bättre. Det var tider det haha


Nu ska jag ta och hämta in min resväska så jag kan börja packa, vet bara inte vad jag ska packa :-S

Vad fan ska man ha på sig ?!?  Känns som att jag inte har nåt alls fast det är ju en överdrift. Kläder till förbannelse har jag men man tycker ju alltid att det är kul då man köper nåt nytt. Kanske blir det lite shopping i stora staden ;-)

Av himlakropp - 20 maj 2009 11:24

Känner mig helt slut, ont i skallen, mensvärk och så denna stress, usch. har i alla fall vart och skrivit på papper för hyrning av bil, jag och EL ska ju bila ner till Stockholm imorgon, har längtat och sett framemot det här i några månader. Hoppas bara att jag mår bättre snart så jag inte mår så här pissigt då vi ska ha kul ju :/

Nu ska jag strax hoppa upp på cykeln och jobba undan 4 timmar, sen blir det hemåt och börja packa, tvätta osv.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se