Alla inlägg under maj 2009

Av himlakropp - 15 maj 2009 11:57

Nu har Ann vart här och hon gick härifrån med en ica-kasse full med kläder. Hon har nu en massa att använda under sin vecka i Israel :-P

Inte fick man bjussa på kärleks mums heller, hon hade blivit så peppad av mig att hon försöker låta bli "skit" så gott det går. Tji fick jag och då blev det att fika te och frukt istället :-P Jag får unna mig min kärleks mums ikväll istället tillsammans med mina älsklingar :-D

Nu ringde mamma just och undrade om jag och Kevve ska komma och hälsa på henne i torpet. Det ska vi göra men först ska jag hämta Kevve från skolan nu 12.20 och sen måste jag få i mig nån lunch. Kanske tar jag bara en sån där nutrilett shake, då kan vi ju åka direkt från skolan :-)


ANNONS
Av himlakropp - 15 maj 2009 09:06

Äntligen fredag, det betyder att jag får träffa älsklingen ikväll :-D

Har längtat.

Idag är Kevve i skolan och jag är ensam hemma. Ann kommer förbi på 1½ timme och ska låna lite kläder av mig. Jag tror att jag ska försöka hinna dammsuga lite innan hon kommer så att hennes strumpor inte ser ut som lurviga mockasiner av allt hundhår hihi.

Hej så länge


ANNONS
Av himlakropp - 14 maj 2009 21:53

Nä, nu är det banne mig sovdax för min del, känner mig trött. Lite surr i mobben med älsklingen och sen sova i min renbäddade säng, gud så skönt det ska bli.

Natti natt allihopa!

Av himlakropp - 14 maj 2009 20:40

Blev lite ork över till bakning för mig, kärleks mums, mums :-D Fast jag har inte smakat någon, ska hålla mig till i morgon då Ann kommer hit för att låna lite sommarkläder av mig. Hon reser iväg till Israel om några veckor den rackarn :-P

Hon ska i alla fall komma runt elva tiden så då blir det lagom med lite fredags fika om hon är sugen :-)


Ikväll har jag tvättat, nu är det enda som finns kvar i tvättstugan det som hänger i torkskåpet, ska ta in det på en timme. Så himla skönt då man har tvättat tycker jag, doftar gott och hela garderoben är ren :-P


Av himlakropp - 14 maj 2009 14:19

Har inte bakat ännu men var i väg och handlade lite och nu har jag just gjort rabarberkräm för första gången. Min mormor brukade göra det då jag var barn och jag minns då jag kom hem efter en skoldag och fick just rabarberkräm till mellis. Sååå gott !

Blev väldigt uppskattat av Kevve oxå, han sitter och smaskar för fullt :-P

Av himlakropp - 14 maj 2009 13:00

Det ringde på dörren tidigare idag. Både jag och Kevve tittade undrande på varandra, vi väntade ju inte något besök ?

Visade sig att det bara var min lilla mamma som var i krokarna och tyckte att det var alldeles för länge sedan vi sågs. Fixade kaffe och mackor och så fikade vi tillsammans och surrade lite om vad som hunnit hända sen sist.


Nu måste jag nog hitta på något, funderade ju på att baka i morse och jag tror att det skulle nog Kevve uppskatta oxå. Hoppas bara att jag har allt som behövs hemma.

Av himlakropp - 14 maj 2009 10:13

Redan torsdag, shit vad dagarna går fort. Kevve är hemma från skolan idag med men i morgon ska han få återgå till klassrumet. Han har kort dag då och jag hämtar honom direkt så slipper han vara på fritids.


Vågen visade samma som de senaste två dagarna, dvs 76,0 kg. Står lite still men hellre det än att det pekar uppåt. Nu väntar jag snart på månadens härliga (ironisk) vecka och då brukar ju kroppen svälla upp lite så vi får väl se vad jag får för resultat på måndag.


Idag funderar jag på att baka, måste ju hitta på något kreativt då jag sitter här hemma med lilla sjukisen. Har tvättid ikväll men det känns inte så kreativt haha

Ciao så länge!Av himlakropp - 13 maj 2009 20:26

Rent hus på tv, slö kollar lite bara. Har just duschat och funderar om jag ska ta nåt kvällsfika eller inte. Är egentligen inte hungrig så då vore det väl bara dumheter att fika nu ?

Ska nog lägga mig och läsa då Kevve borstat sina tänder och tv:n är släckt, känner mig faktiskt trött.

Hoppas ni får en god natt :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se