Alla inlägg under maj 2009

Av himlakropp - 11 maj 2009 09:53

Ja, som jag typ redan visste så blev det ett plus idag, +0,2 kg. Inget stort, inget katastrofalt men det är ju ändå ett plus. Nu blir det att kämpa extra hårt den här veckan så att jag kommer på minus igen till nästa måndag.

ANNONS
Av himlakropp - 10 maj 2009 22:00

en mörk och suddig bild av mig och Emil som vi tog sent igårkväll då var ute på en liten utflykt med bilen och kikade runt lite.

ANNONS
Av himlakropp - 10 maj 2009 21:52

Ho ho igen, här sitter jag och hets tuggar tuggummi, skita goda. Har ni smakat Läkerols sockerfria tuggummin med smaken rasperry licorice ? Gör då det, så jävla goda men nu är mina slut :-(

Jag tjuvvägde mig här hemma i eftermiddag och jag törs lova ett plus imorgon. Om det beror på för mycket av det goda, för salt mat så kroppen bundit vätska eller nåt annat kan man ju spekulera sig snurrig av.

Om man kollar min viktinskningstabell så ser man att det är lite av ett mönster med några veckors dåligt resultat och så PANG rasar jag, sen blir det segt igen och så PANG rasar det.

Om inte ett mirakel sker vilket jag hopaps på, så kommer jag att få mitt första plus i morgon, snyft :-(

Men men, som jag skrev igår får jag ta det och ta den nya veckan som kommer med nya tag.


Emil har nu åkt eftersom att han ska jobba förmiddag i veckan. Kommer inte att ses förrän på fredag eftermiddag och det känns som evigheter dit. Sen vet jag inte hur mycket vi kommer att träffas under helgen eftersom att han måste greja med bilen och jag har Kevve. Helgen därefter reser ju jag bort så då blir det inte heller så att vi kommer träffas så mycket, buuuuu :-(


Av himlakropp - 10 maj 2009 12:26

Jag är fortfarande kvar hos Emil men åker hem under eftermiddagen. Igår var hans mamma och syster här och jag hade en liten visning. Lyxade till det och gjorde ansiktssbehandling och sedan lade jag make up på dem. Det var mycket uppskattat och de köpte en massa, hihi. Det var jätte kul och jag hoppas att de kommer vara nöjd med de grejer de köpt.


Vi åt en sen middag, kyckling och grönsaker i ugn. I efterrätt hade jag bakat en supergod blåbärspaj. Som hörs så blev det alltså en del godsager under lördagen med men nu är det stopp tills det blir helg igen. Kommer nog inte vara ett minus på vågen imorgon, snarare ett plus men då får jag ta det.

Tittar in här lite senare


:-S

Av himlakropp - 9 maj 2009 00:08

Han sitter fortfarande på dass :-S

Av himlakropp - 8 maj 2009 23:42

Hallå där! Sitter hos Emil nu, han sitter på dass och det vet vi ju att killar tar sin lilla tid där, man undrar ju vad de gör egentligen ?!? Jag passar i alla fall på att låna datorn och smyga in här :-)

Ikväll tog jag mig en promenad på ca 50 minuter, skönt. Sen har vi frossat och jag måste erkänna att jag nog ätit lite väl mycket av det onyttiga. Nu är det ju helg och jag tänker inte ha det minsta dåliga samvete så det är bara att tänka att det i morgon är en ny dag.

Nu säger jag god natt och hoppas ni har haft en skön fredag kväll för det har jag haft :)

Av himlakropp - 8 maj 2009 14:42

Jag var in till butiken men tyvärr hade hon inte tid att  träffa mig då jag kom och bad mig återkomma på måndag, typiskt.

Då jag var på väg hem mötte jag Maran och hon skulle träffa Annso så jag och Alice hängde me dem till Rådhusparken där vi satt och drack varsin latte. Jag köpte även en liten ostfralla som fick bli min lunch. 

Kul att sitta och surra me dem då det var ett tag sedan vi sågs, mycke relations snack blev det.. Solen sken men det blåste skitkallt, fattas väl bara att jag går och blir sjuk nu.

Emil ringde och hade åkt till en kompis efter tatueringen var klar. Han sa att han pratat med sin mamma och jag ska ha en Avera visning för henne och Emils lillasyster Julia. Jag hoppas de vill handla lite av mig :-)

Shit, hela jag fryser än, satan va kallt de va måste nog hoppa lite så jag blir varm igen :-P

Av himlakropp - 8 maj 2009 12:16

Jag fick mig ett par jeansleggings med slitningar, ååå, nu är det bara att hålla tummarna att jag tog rätt storlek, jag har ju inte så jätte bra koll vad jag egentligen drar just :-S

Nu ska jag iväg, ha en trevlig dag :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se