Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

En dag på "hemliga stranden"

Av himlakropp - 22 juni 2009 18:02

Åh vad mysigt det var att ligga och sola på "hemliga stranden". Vi hade med oss bullar, kaffe och lite annat. Kevve och Alice busade med pinnar som kastades i vattnet, jag och EL låg och läste tidningar. Lite senare kom Björn förbi men han kom nästan då vi skulle åka så det blev lite hastigt bara.

Till middag åt jag en vv-låda med kyckling och pasta. Har ju inte skött mig idag heller eftersom att jag ätit bulle och annat men det känns ändå bättre att middagen blev under kontrollerade former :-)

Strax ska vi iväg på Kevves fotbollsträning, på onsdag har han den sista och det ska bli skönt att inte behöva alla dessa tider att passa även om jag verkligen tycker att det är super bra att han är intresserad av att sporta :-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se