Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Premiär doppet är taget

Av himlakropp - 28 juni 2009 10:23

Å nej, en helg utan bloggande, gud så dåligt av mig, eller i alla fall en lördag utan bloggande.

Igår åkte jag med Björn ut till havet där vi låg och solade några timmar, sen skulle han hem för att göra sig i ordning inför en firmafest. jag åkte hem och så bestäde EL och jag oss för att åka till hemliga stranden. Det är så underbart där på eftermiddagarna. Jag tog mig ett premiär dopp, tyckte väl inte det var jäte varmt men det var skönt med ett snabbt dopp men skönare att lägga sig i solen och torka upp igen :-P

På kvällen bakade jag muffins och hyrde fil med Kevve så det blev en lugn kväll. Känner mig lite smått seg i dag trots det men som tur är det ju bara söndag och då får man vara seg ;-)

Hoppas på lite sol och bad idag med men Kevve är inte så sugen på det, får väl se hur man lockar med han, kanske med muffins :-P


 
ANNONS
 
Annica

Annica

29 juni 2009 07:37

Oj! Har du badat?! Det har INTE jag!!!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se