Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Badat igen :-P

Av himlakropp - 28 juni 2009 20:15

Blev en eftermiddag på stranden idag med, ute vid havet. Underbart härligt och jag badade hihi,  2 gånger blev det till och med :-P

Jag åkte med Emil och Kevve och lite senare kom EL och Björn.

Vi har ganska nyss ätit pannkakor med grädde och sylt, haha, nyttigt värre. Jag var inte så sugen på det men mina herrar önskade det till middag. Nu blir det en kvällspromenad med Alice och sen film :-)

Puss på er 

 
ANNONS
 
anonym81

anonym81

29 juni 2009 03:44

oj så du har hunnit bada du, blir riktigt avis sedan blir man ju sugen på dem där pannkakorna som inte är alltför nyttiga. Mendet var sååååå länge sen jag åt pannkakor men det ska va min pappas för dem e så goda, jag själv lyckas aldrig med så enkel sak som pannkakor hihi...
Det där med badningen får jag nog avvakta med ett tag till fastän jag vill bada för vi har det bra varmt här uppe också, men som sagt vet inte om det är bra för rösten och förkylningen att kyla ner kroppen. Fast det vore ju riktigt skönt.

Hoppas allt är bra med dig, sonen och vovven
kramar

http://anonym81.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se