Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

Idag blir det jobb

Av himlakropp - 30 juni 2009 13:13

Känner mig lite nedstämd idag, vet inte varför men man har väl sina dagar då det är så, hoppas det inte känns så här i morgon. Jag åkte hem från Emil ganska tidigt idag, Alice fick stanna där för jag åker tillbaka dit då jag slutat jobba. Ska jobba mellan 14-18 och det känns rätt okej att jobba trots att det är varmt som attan.

Igårkväll åkte vi ut till havet och hade mysigt. Tog med kaffe, kakor och två solstolar. Hade inte tänkt bada för det kändes rätt kyligt eftersom det var kväll men då bikinin var på och vi började gå ut i vattnet och vatten nivån hade överstigit magen var det inget annat att göra än att doppa sig :-P

Mysigt var det i alla fall.

Sen åkte vi hem och såg tv innan vi somnade för kvällen:-) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se