Alla inlägg under juni 2009

Av himlakropp - 23 juni 2009 10:56

Idag är det lite mulet men det är i alla fall inte kallt. Dock blir det inte hemliga stranden idag, vi spar det till imorgon och torsdag då det ska vara soligare och ännu varmare :-)

EL kommer strax hit och vi ska ta en prommis med Alice på bölesholmarna så det är bäst att jag gör mig klar, hej så länge!

ANNONS
Av himlakropp - 22 juni 2009 18:02

Åh vad mysigt det var att ligga och sola på "hemliga stranden". Vi hade med oss bullar, kaffe och lite annat. Kevve och Alice busade med pinnar som kastades i vattnet, jag och EL låg och läste tidningar. Lite senare kom Björn förbi men han kom nästan då vi skulle åka så det blev lite hastigt bara.

Till middag åt jag en vv-låda med kyckling och pasta. Har ju inte skött mig idag heller eftersom att jag ätit bulle och annat men det känns ändå bättre att middagen blev under kontrollerade former :-)

Strax ska vi iväg på Kevves fotbollsträning, på onsdag har han den sista och det ska bli skönt att inte behöva alla dessa tider att passa även om jag verkligen tycker att det är super bra att han är intresserad av att sporta :-)


ANNONS
Av himlakropp - 22 juni 2009 10:26

Äntligen, solen skiner och det ska bli varmt idag, ännu varmare senare i veckan. Tänk att jag har sån tur att det är en vecka som jag är utan jobb dessutom :-P

Ska åka och hämta Kevve och efter lunch ska vi och EL åka till hemliga stranden, det blir premiär för i år, jag älskar det stället  :-)

Ha en härlig sommadag, det ska jag :-P

Av himlakropp - 21 juni 2009 11:31

Lite dålig uppdatering av mig, sorry men ni har nog haft fullt upp ändå så :-P

Jag har firat midsommar tillsammans med Emil. Vi var hemma hos han och tog det väldigt lugnt. Igår grillade vi fläskfilee och senare åkte vi ut till en sjö och fiskade lite. Fick varsin gädda, min var pytteliten hihi. Den krokade Emil loss (för jag vågar inte) och så fick den hoppa ner i sjön igen :-)Då vi kom tillbaka såg vi "Valkyria" och åt lite gott.Mycket gott har det blivit, inte bara i helgen utan senaste tiden. Inget jag märker på kläderna än men det är nog bara en tidsfråga om jag fortsätter så här. Vet bara inte hur jag ska fortsätta just nu...Nu ska jag i alla fall ut i solen en stund, senare i em åker vi hem till mig. Jag har tvättid och Emil ska åka vidare för att jobba nästa vecka.Ha en bra dag :-)
Av himlakropp - 18 juni 2009 09:13

Äntligen torsdag hihi

*Jobba

*Arbetsintervju

*Emil kommer

* Hämta Kevve

*Fira mamma som fyller 65 år idag, Grattis Mamma :-P


Måste skynda mig nu, sitter fortfarande i myskläder, ha en toppen dag :-)

Av himlakropp - 17 juni 2009 21:34

Efter jobbet cyklade jag hem och strax efter kom EL. Vi drack lite kaffe och sen traskade vi ner på Bölis med Alice. Sen tog vi EL:S vrålåk och åkte ut på Strömpilen och tokshoppade lite, då butikerna stängde klockan 19 var vi helt matt :-P

Kvällen har spenderats i soffan och nu har jag duschat, rakat benen, smort in mig i lite brun utan sol och snart ska jag lägga mig. Väntar samtal fråm darlingen som kommer hem till mig imorgon, längtar :-D

Och så ska vi ju inte glömma att imorgon har jag intervjun och så fyller min mamma år så på kvällen ska vi ut och äta och fira henne. En stor dag med andra ord :-)Av himlakropp - 17 juni 2009 09:06

* Hälsofil, all bran, 1 nektarin och blåbär. Kaffe med mjölk.


Japp, det var vad jag åt till frukost idag, gott gott.

Innan frukosten var jag ute och cyklade. Såg att det var soligt och genast började jag tänka att jag skulle ha mindre kläder. Slutade ändå med tights, klänning, t-shirt och skinnjacka, ett par skor med öppen tå.

Damn, jag trodde jag skulle frysa ihjäl trots att jag egentligen var ganska bra klädd, visst, solen sken men det var kallt och blåsigt. Nä, då jag cyklar ner till stan blir det baske mig kofta oxå och jag ska inte ta skorna med öppen tå. 

Idag ska jag jobba mellan 10-14 istället för 14-18. Chefen frågade om jag kunde byta och det är egentligen bättre att börja klockan tio tycker jag :-)

Sen i em ska jag och EL hitta på något, riktigt vad vet jag inte men det lutar åt att träffas på stan.

Ha en skön dag :-)

Av himlakropp - 16 juni 2009 22:05

Gick bra på jobbet idag, alla berömde mig för hur snyggt jag viker kläderna hihi

På torsdag ska jag på arbetsintervju, nu håller ni väl era tummar och tår ? :-P


Efter jag slutat cyklade jag snabbt hem, rastade Alice, slängde i mig lite käk och åkte iväg på salsa kursen. Vilken besvikelse, hur mycket tjejer som helst :-(

Jag stannade 45 minuter, sen åkte jag hem och gick på ica med Alice, köpte lite glass som jag smackat i mig, jag är hopplös.

Ska ta mig en dusch och lägga mig och vänta på att Emil ringer om ett tag.


Jag pratade på msn med ett x (låter bli att berätta vem eftersom att han inte vill det ska komma ut) och han berättade att han ska opereras på torsdag för att han har cancer. Det känns så overkligt, unga människan ju. Usch vilken vidrig sjukdom :-(

Jag hoppas att det går bra för honom och att de lyckas få bort skiten.

Det är så lätt att ta livet för givet, att man alltid ska vakna upp och vara frisk och må bra men livet är skört, bara till låns.

Imorgon då jag vaknar ska jag vara extra tacksam att jag har ett så pass friskt och bra liv som jag har.


God natt kära vänner

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se