Alla inlägg under juni 2009

Av himlakropp - 16 juni 2009 12:58

Blev en skön cykeltur med Alice och sen en snabbdusch för det blev varmt hehe Då jag har mens svettas jag som en gris, tror min kroppstemperatur stiger med några grader ;-P

Lunch blev vad jag hittade i frysen, chili con carne med avokado.

Jag lider av sasla abstinens för tillfället, plågar grannarna med salsamusik och shakar framför spegeln. Måste dock ta en liten paus nu kände jag såvida jag inte ska ta en till dusch hehe.

Tur att det är salsa kurs ikväll så då får jag lite utlopp för abstinensen men jag skulle helst vilja åka iväg någonstans och dansa salsa några nätter i rad haha, får aldrig nog :-P


ANNONS
Av himlakropp - 16 juni 2009 10:33

Vaknade av att telefonen ringde strax efter nio, annars hade jag nog sovit vidare en liten stund till hihi

Tog en sväng runt kvarteret med Alice och har ätit en frukost som bestod av 1 osötad rostad macka med en liten mosad avokado med flingsalt på. Kaffe och mjölk till det såklart :-P

Nu ska jag måla krigsmålning och sen hoppa upp på cykeln och låta Alice springa av sig lite nere på Bölis :-)

ANNONS
Av himlakropp - 15 juni 2009 23:17

Herre gud vad en kväll går snabbt! Har surrat bort 2 timmar i telefon med EL hihi

Nu har jag just duschat och inväntar samtal från Emil, han sitter och kör från jobbet till sin pappa där han ska sova inatt, han är framme vid 12 och då ringer han :-)


Min dag har vart okej bortsett från att det gått åt helvete med godsakerna. På jobbet finns mängder med kakor och jag har inte tagit en endaste...fram tills idag :-S

Snaskade i mig några finska pinnar, inte särskilt goda men jag kunde inte motstå, fy fan, vart har karaktären tagit vägen?!? (och så åt jag sorbet glass här hemma ikväll)

Ska jag ge vika för det här och tillåta mig ha en vecka till av svull tills jag blir så jävla less att jag spyr åt skiten? eller ska jag kämpa med att försöka stå emot så gott det går ?Av himlakropp - 15 juni 2009 10:50

Ingen vägning i dag heller. Har inte köpt nya batterier till vågen och så är jag rätt säker på att jag plusat den sista veckan så jag deppar inte över att jag hoppar över vågen idag. Däremot bör jag rycka upp mig och vara lite försiktig och inte överdriva då det vankas godsaker. Har tagit mig lite väl stora friheter.

Mitt mål som var att väga 71,9 kg till midsommar är bara att glömma. Måste komma på ett nytt mål eller delmål. Riktigt hur jag ska lägga upp det hela har jag inte kommit fram till ännu, måste fundera lite mer över det.

Idag är det i alla fall ny vecka och måndag, målet för den här dagen är att hålla mig till måltiderna och inte äta något som är onyttigt.


Emil har åkt till jobbet, Kevve har cyklat till sin pappa och jag har gjort mig i ordning för att jobba idag. Ska cykla ner på Bölis med Alice och äta lunch innan och så blir det en liten stund att kolla runt här på nätet.

Känner mig sugen på att börja träna så vem vet, kanske blir det något pass för mig i veckan ;-)

Av himlakropp - 14 juni 2009 13:54

I morse var det dags igen för en fotbolls  match. Dessvärre förlorade och gick inte vidare. Synd för killarna men jag tror att många föräldrar var ganska glada ändå eftersom att det var kallt och jävligt ute. Jag hade en långärmad tröja, en fleecejacka, en vanlig jacka OCH regnjacka på mig men frös ändå :-S

Väl hemma blev det lite snabb lunch och Kevve ville hyra en film vilket han fick göra. Lite vila på soffan framför en film var han värd efter allt spelande i helgen :-)

Om två timmar ska han iväg på ett kalas, då ska jag sitta hemma och uggla och ta det lugnt, känner mig fortfarande frusen.

Av himlakropp - 13 juni 2009 20:26

Gud vad spännande och roligt det var på matchen ikväll. Grabbarna var otroligt duktiga och lyckades göra tre mål på ett lag som de blev total krossade av för några veckor sedan. Så jävla kul och det roligaste var att Kevve gjorde 2 av de 3 målen, snacka om att man känner sig stolt över sin son :-D

Nu bli det mys och laddning inför morgondagens match, trevlig kväll på er!

Av himlakropp - 13 juni 2009 12:08

Nu har jag diskat klart, skönt för jag hatar verkligen att diska. Tänk att få ha en diskmaskin, vilken jävla lyx det är. Hade ju det då jag bodde tillsammans med Kevves pappa, så himla skönt.

Jag blir nästan stressad av att se diskberget men ibland orkar jag bara inte ta tag i det direkt efter att vi ätit även om jag vet att det är det allra bästa.

Av himlakropp - 13 juni 2009 11:31

Uppe med tuppen i morse, fixade havregrynsgröt åt Kevve och sen gav vi oss iväg till platsen cupen håller till.

Vi var lite väl tidiga och det blåste och var kallt så jag och Alice stannade i bilen till just innan matchen skulle börja. Tyvärr förlorade de med 1-0 idag men matchen som var igår em vann de med 5-2 och Kevve gjorde 2 av de 5 målen :-) Mitt lilla fotbollsproffs, han är bara så himla duktig :-P

Nu harvi vart hemma ett tag, Kevve sitter i badet och jag sitter här och dricker kaffe. Ska ta tag i disken, lite dammsugning och så ska jag nog baka något tror jag :-)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se