Alla inlägg under juni 2009

Av himlakropp - 12 juni 2009 15:37

Kevves lag förlorade matchen som var klockan 13, så synd. Mamma berättade att Kevve var sååå nära att göra mål vid flera tillfällen men han lyckades alltid träffa stolpen, en sån otur.

Nu vilar han lite och sen så åker vi för att den andra matchen skall spelas klockan 18, vi måste åka vid 17 så att vi är där i tid. Emil är på väg hit nu efter jobbet och han hinner komma och så åker vi tillsammans för att se matchen, ska bli spännande :-P

Sen blir det nog pizza ikväll. Känner mig jätte lat just nu och det ter sig i dåliga ovanor men snart snart mycket snart ska jag ta tag i allt igen. Ska låta mensen komma först så alla hormoner kommer på plats igen, just nu är hela jag i nåt jävligt knepigt tillstånd :-S

Nu hoppas jag att ni får en underbar fredag kväll och så hoppas jag att Kevves lag vinner ikväll :-P


ANNONS
Av himlakropp - 12 juni 2009 09:06

Äntligen fredag borde man ju tycka eller hur? Jag är glad att det är nära helgen men helgen är fylld med en massa tider att passa osv, avskyr då helgen blir så, det räcker väl med at veckorna är på det viset. Ska inte gnälla men lite skönt känns det allt att bara få skrika ut och beklaga sig lite, sen då man tänker efter är det ju egentligen inget att oja sig över. Livet hade kunnat vara värre.

Jag har kört Kevve till sin pappa nu på morgonen, de ska åka och köpa ett par fotbollsskor som är till för gräsplan. Fotbolls cupen börjar kl 13 idag så mamma hämtar honom från hans pappa vid halv tolv och så åker de dit. Själv ska jag jobba till klockan 14 så jag missar den första matchen men kan vara med på den som är kl 18 ikväll. Hoppas regnet håller sig borta.


En cykeltur med Alice hann jag med på morgonkvisten oxå, det var skönt och luktade så himla gott på Bölis, gud vad jag älskar det stället. Nu har de smackat upp nya bostadshus i närheten vilket gör att det är mer folk som är där, på gott och ont. Kan vara skönt att vara ensam där men en trygghet då det är människor som rör sig där oxå.

Nä om man skulle ta och borsta tänderna lite nu så inte kunderna svimmar av ;-)

Ha en bra dag :-)

ANNONS
Av himlakropp - 11 juni 2009 16:42

Det blev en fin skolavslutning idag trots att regnet hängde i luften. Alla barnen var så himla söta och fina :-)

Efter att alla klasser sjungit samlades var klass i sitt klassrum tillsammans med sin lärare och föräldrarna. Fröken pratade lite och sen blev det en liten fika.

Vi kom därifrån efter elva någon gång och jag var vrålhungrig för jag hade inte ätit en riktig frukost. Vi åkte hem och åt smörgåstårta och den smarriga "kevve-tårtan", sen hoppade jag upp på cykeln och stack för att jobba några timmar. Mamma och Kevve roade sig själva under tiden.

Just nu känner jag mig helt slut och skulle nog kunna somna om jag la mig men det skulle inte vara så lyckat för då kan jag inte sova senare ikväll då det verkligen är dax.


Av himlakropp - 11 juni 2009 08:09

ja idag är det Kevves skolavslutning. Jag sitter här halvklart typ, in en liten snabbis eftersom att jag annars inte kommer hinna blogga förrän i em.

Barnen skall samlas i klassrumet 9.10 och sen samlas alla barn och föräldrar ute på skolgården där barnen skall sjunga. Kommer att håll apå ungefär en timme och vädret suger så det gäller att vara varmt klädd och ha paraplyet med sig. typiskt att det ska oftast vara sånt här skitväder just en sån här dag.

Nä nu ska jag inte sitta och vara så negativ, ska skynda mig att göra mig klar nu innan mamma kommer hit :-)

Ha en bra dag 

Av himlakropp - 10 juni 2009 21:39

Nu är jag helt slut. Tårtorna klara, Kevve i säng och tvätten hämtad, blev ändå 7 maskiner så det fanns en hel del att tvätta :-S

Jag är helt galet sötsugen och jag vet vad det beror på som tur är, blödarveckan närmar sig. Jag har inte tänkt på viktminskning sista tiden och just nu kommer jag släppa det lite. Tänker bara att jag pausar lite igen, vill fortfarande gå ner men satsar på att stå still för stunden. Måste hitta energi och engagemang vilket jag inte har ett överskott på just nu. Så mycket annat som fladdrar runt i mitt huvud men snart hoppas jag att allt stabiliserar sig igen.

Nu ska jag chilla vidare här vid datorn lite, sen blir det sängen och prata lite i luren med Emil och kanske läsa lite ur senaste topp hälsa som damp ner i brevlådan idag.

Sov sött alla ni :-)

Av himlakropp - 10 juni 2009 18:17

Smörgåstårtan är fixad och står i kylen. Hallonen står på diskbänken för upptining, gör den tårtan klar ikväll då Kevve har haft sin träning för att han vill göra den och det är ju hans tårta så självklart ska han få göra den :-)

Jag har börjat tvätta och shit vad mycket tvätt jag hade. Ligger efter lite sedan jag varit sjuk och inte orkat  tvätta på länge. Med barn blir det ju snabbare fullt i tvättkorgen och speciellt då man bäddar rent i alla sängar. Kan ju bara tänka mig hur ni som har stor familj har det så jag ska inte alls klaga, jag vet ;-)


Nu väntar vi på att klockan ska bli lite mer så vi kan åka på träningen. Det har regnat för en stund sedan men just nu är det uppehåll. Håller tummarna att det håller i sig så att grabbarna slipper träna i regnet, själv kan man ju sitta i bilen och ha det torrt och gott ;-P


Av himlakropp - 10 juni 2009 16:06

Förlåt för dålig uppdatering idag, har bara inte hunnit med att skriva något. Jobbat och sen åkte jag för att hämta Kevve. Vi stannade på ica för att inhandla vad som saknades till smörgåstårtan och den vanliga tårtan som vi ska ha imorgon då han har skolavslutning. Måste ju ha något att bjuda mormor på då hon oxå ska vara med.

Nu är det bäst att jag ställer mig i köket och påbörjar bakandet för det kommer bli lite stressigt sneare ikväll då jag har tvättid klockan 18 och så ska Kevve på fotbollsträning kl 19.

Ha en skön eftemiddag :-)

Av himlakropp - 9 juni 2009 21:41

Å vad kul det var att dansa, så underbart :-P

Var 3 tjejer för mycket men vi dansade rueda och bytte ofta så det gjorde inget. är en salsafest på lördag som jag är sugen att gå på. Typiskt nog är det min kevve-helg och behöver barnvakt om jag väljer att gå. Kan nog inte fråga mamma för jag får hennes hjälp 3 gånger den här veckan. Idag då jag direkt efter jobbet stack till frissan hämtade hon honom och åkte till oss. På torsdag är det skolavslutning och då ska hon följa med och då den är över åker jag och jobbar och hon ser efter Kevve. På fredag är det fotbolls cup kl 13 (hur fan kan man ha cup en FREDAG???? alla föräldrar jobbar väl?) och jag jobbar till 14 så då rycker hon ut som barnvakt IGEN, så nej, jag kan bara inte fråga henne om hon kan hjälpa mig på lördag med. Dessutom skulle jag behöva hjälp på söndag då det är Avera workshop men jag känner att det får nog vara, man får prioritera det viktigaste och den här veckan har det fått vara jobbet.

Oj, nu började desperate housewifes igen, reklamen slut :-P

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se