Alla inlägg under juni 2009

Av himlakropp - 9 juni 2009 18:15

Hemma igen och känner mig som en fjunig dunboll på skallen :-(

Huuuur ska jag kunna vänja mig vid det här ?????? 

Jag får ge det lite tid och tänka på hur skönt det är att slippa fläta håret varje kväll jag ska lägga mig, slippa alla jävla tjorvtuvor att reda ut och kunna tvätta det ordentligt utan problem.Ja, det borde väl vara tillräckligt, eller?


Jag ska i alla fall sticka och dansa salsa nu ikväll så det är bäst att jag fräschar till mig lite.

Röra lite på fläsket hihi 


ANNONS
Av himlakropp - 9 juni 2009 09:15

Tisdag morgon, har lämnat kevve på skolan och rastat byrackan. Frullen är i magen, bestod av 2 mackor, en med marmelad och den andre med skinkost, till det kaffe med mjölk såklart. Fan vad kaffet smakade gott idag, DET om något är ett friskhetstecken :-P Vågar kanske inte tjoa alltför högt än för rätt vad det är ligger jag pall i soffan igen :-S

Nä, nu ska jag göra mig klar för att jobba och sen säga adios till det långa håret....

ANNONS
Av himlakropp - 8 juni 2009 21:31

Den här dagen har kommit till sitt slut, en ganska hektisk dag. Skönt att handlingen är avklarad.

I morgon ska jag till frissan direkt efter jobbet så mamma ska hämta Kevve från skolan. Då får de åka hem och äta varmkorv med bröd.

Känns lite konstigt att jag ska bli av med håret, har ju ingen ny tid för att sätta in nytt och tanken är ju att jag inte ska göra det heller men man vet ju aldrig, kanske känner jag mig naken utan löshåret hihi

Äh, det är nog bara en vanesak :-)


Nu ska jag snart borsta tänderna och hoppa i säng, sov så gott alla ni :-)

Av himlakropp - 8 juni 2009 15:37

Hemma och pausar, ska strax iväg och hämta hem Kevve från skolan men var tvungen ta ut Alice och få mig lite kaffe innan bara.

sen blir det hemåt, fixa middag, fotbollsträning för Kvve och handling för mig. Fullt upp :-)

Av himlakropp - 8 juni 2009 09:22

Hallå där!

Måndag och ny vecka, jag har vart ute och cyklat med Alice och nu ska jag strax iväg och jobba. Jobbar till 15 idag istället för 14 så blir det bara 3 timmars jobb på torsdag då Kevve har skolavslutning.

Min frukost bestod av knäcke med skinkost och så kaffe med mjölk till det.

Tar med en matlåda från frysen med kycklingwok.

Inget vägande idag då vågen strejkar och vill ha nya batterier. Tur för mig för jag har garanterat plusat denna helg ;-)

Ha en bra dag :-)

Av himlakropp - 7 juni 2009 22:00

Nu har jag gjort enzym peeling och har en lermask på men den ska tvättas bort nu, sen bli de sängen :-)

God natt på er alla !


Av himlakropp - 7 juni 2009 20:46

Jag säger bara en sak....VILKEN JÄVLA TUR ATT MIN VÅG SAKNAR BATTERIER. Kan inte väga mig imorgon vilket jag inte gråter tårar över, har misskött mig hela helgen.

Blev pizza till middag idag, den blev både lunch och middag men ändå, så onyttigt och så jäkla sugen jag varit på skit hela helgen, måste vara hormonerna som spökar för jag har varit rätt grining idag, en riktig surkärring ;-P

Nu ska jag ta Alice på en kvällsrunda och sen blir det en skön dusch.


Av himlakropp - 7 juni 2009 12:26

Igår kväll tog vi Cadillacen och körde till macken för att hyra en film. Blev en skräckis som heter "evil underground".

Var helt okej för att vara en skräckis som brukar vara jävligt dåligasom oftast.


Vi sov till halv elva och det var så skönt, jag känner mig utvilad idag,

nice :-D

Har nu suttit och kollat lite på tv, Emil är som vanligt i garaget och mekar, tur att han har dator i alla fall som jag kan låna och slänga in ett och annat inlägg här på bloggen.

Nu ska jag nog tvätta av mig lite och sminka mig, var helt osmnikad hela dagen igår så det känns som att jag behöver lite färg i fejjan idag :-P

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se