Alla inlägg under juni 2009

Av himlakropp - 6 juni 2009 17:05

Här lagas kycklingwok just nu, med massor av kokosmjölk, mums va onyttigt och gott ;-P

Mår lite illa och har ont i skallen men ska försöka äta lite i alla fall, behöver nog en massa energi sedan gårdagen.

Nu ska jag ut i garaget och hämta in mannen i huset ;-)

ANNONS
Av himlakropp - 6 juni 2009 15:35

Idag är det Sveriges nationaldag, borde kanske fira den men jag är såååååå slut efter gårdagen. Var kul på spa-kvällen men skallen var helt död efteråt, det är den idag med.

Blev lite knepigt med maten eftersom att jag inte åt någon middag, fick i mig några knäckemackor och kaffe vid tre tiden som jag stod på fram tills klockan tio på kvällen då jag hamnade på seven eleven och valde en färdig macka. Där inne mitt bland allt ätbart och med min hungrande mage var det inte bara en macka som följde med mig hem, nej då, det gjorde en chipspåse och 2 punchrullar (såldes styckevis) oxå :-

S Som tur var åt jag inte allt det själv, Emil kom och hjälpte mig med det hihi.

Nu sprack ju mitt löfte om att inte äta "skit" fram till midsommar, damn, men jag tar nya tag på måndag. Idag firar jag natiopnaldagen med att vara slö och bara ligga på Emils soffa och äta mindre nyttiga saker. Så de så!

ANNONS
Av himlakropp - 5 juni 2009 14:58

Damn vad sugen jag blev på dammsugare, sådana där punchrullar ni vet :-S

Messade till Emil att jag vill ha sådana ikväll, gode gud, gör så att han inte köper dem, jag ska ju inte äta sånt förrän till midsommar...


Har nu suttit och filat ner mina naglar lite så jag inte kommer riva någon stackare i ansiktet ikväll, har även lackat dem så man inte ser vilken ful färg de egentligen är ;-P

Nu ska jag se om jag hittar några passande kläder för kvällen, varmt och fuktigt brukar det vara på badhus så det får bli kortbyxor och linne tror jag.

Bäst att jag går och provar ut något så jag inte blir sen, ska dumpa Alice hemma hos Ann och Patrik så får han och Liam lite vov sällskap :-)

Hoppas ni får en härlig fredag kväll, jag vet några som ska få det i alla fal hihi

Av himlakropp - 5 juni 2009 14:28

Hemma igen och har just surrat med Ann i telefonen. Ska befinna mig på plats vid fyra tiden så vi hinner göra i ordning innan tjejerna kommer inramlandes. De ska få sköna ansiktsbehandlingar av oss och ha en mysig kväll helt enkelt.

Nu är det bäst att jag slurpar i mig kaffe så jag orkar med denna eftermiddag och kväll, simhallen är hyrd fram till klockan 22 ikväll så det blir några timmar.

Sen kommer Emil och sover hos mig inatt :-)


Av himlakropp - 5 juni 2009 09:28

Blir bara ett kort inlägg här nu eftersom att jag strax ska iväg och jobba. Tog en cykeltur med Alice på Bölis i morse, småduggade och kallt men det gick bra ändå.

Frukosten blev några knäckemackor med skinkost och kaffe med mjölk.

Äter lunch på jobbet, tog fram en matlåda ur frysen som det stod spagetti och köttfärssås på så det är vad jag får i magen idag till lunch :-)

Ha en bra dag

Kramis


Av himlakropp - 4 juni 2009 22:03

Nu har jag dammsugit, skurat golv, rengjort badrumet och bäddat rent i sängen. Så skönt att det är gjort nu för i morgon hinns det inte och på lördag ska jag vara hos Emil och på söndag har vi pratat om att vi ska gå på bio innan han åker iväg senare på kvällen för att jobba.

Skulle vara mysigt för han och jag har aldrig vart på bio tillsammans än. Det brukar ju typ vara bland det första man gör då man börjar dejta någon men för oss har det inte blivit så. Mest pga att jag varannan helg har Kevve och då jag har vart barnfri har vi varit hemma hos han 5½ mil bort från stan.

Känns skönt att pressen kring hans bil-projekt har lugnat sig lite nu men jag misstänker att han är en sådan typ av kille som ALLTID har något bil-projekt på gång :-S


Nu ska jag snyta lite snor och ta lite näs spray, sen blir det att bädda ner mig själv i den sköna renbäddade sängen :-P

Natti Natt!

Av himlakropp - 4 juni 2009 19:44

Gud vad jag känner mig slut. Efter att jag kommit hem från jobbet skyndade jag ut med Alice och sen värmde jag upp 2 kroppkakor. Snacka om att jag ätir många sådana senaste veckan, rullar snart fram som en sådan hihi.

Ska inte köpa hem fler sådana på bra länge nu kan jag lova, äckligt less.


Lunchen blev två ostmackor och på jobbet åt jag ett äpple och en banan. Middagen blev nästan 2 kroppkakor med smör och lingonsylt.

Känner mig sugen på något gottigt men jag ska fan i mig inte gå till ica, nej du, nu ska jag starta lite salsamusik och tokstäda.

Av himlakropp - 4 juni 2009 12:29

Vilken kass natt jag haft, somnade vid halv ett och vaknade halv fem och hade svårt att somna om, låg vaken någon timme och sen lyckades jag somna till nio. Hatar att få sömnen uppstyckad, bli ju så seg då och nu blir det extra jobbigt då jag är sjuk. Å jag som vill vara alert på jobbet och visa vad jag går för :-(

Är otroligt nervös inför det här med tjänsten som jag söker, vill så gärna ju och får jag den inte kommer jag att känna mig helt värdelös.


Här hemma behöver storstädas och jag hoppas att jag har ork och energi att göra det ikväll, i morgon hinner jag inte för då ska jag jobba mellan 10-14 och sen bli det en snabbis hem och sen iväg för att jobba med spa behandling. Det blir Ann, hennes svärmor och jag som ska ta hand om 10 tjejer som vill ha behandling. Ska bli roligt men jag oroar mig att det kommer bli jobbigt eftersom att jag inte mår så bra men kanske känns det bättre imorgon.


Nu ska jag försöka äta lite mat, ingen aptit men nåt borde jag försöka få i mig.

hej så länge

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se