Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

Konsten att packa

Av himlakropp - 9 juli 2009 17:15

Jag borde gå och packa nu, så det är gjort. Imorgon blir det så streesigt ju.

Ja men vart ska jag då? Jo men jag ska åka till Malå, de du, världens ände eller nåt sånt. En håla ;-)

I alla fall så bor Emils farmor där och vi ska bo i en stuga som står på hennes gård. Ska faktiskt bli lite mysigt att åka iväg. Vi ska ta med fiskegrejer och det är väl just det som gör att Kevve tycker att det ska bli roligt, han gillar ju att fiska så jag hoppas att han får nån baddare på kroken :-P

Det är i alla fall inför det jag ska packa och det gäller ju att se till att man får med sig regnkläder, varma kläder, tunna kläder, tåliga kläder...pust. Känner jag mig själv så kommer hela min lilla bil vara knök full med stuff :-S


Bäst att ta tag i saken så det blir gjort :-)


Ps. jag kom ihåg att köpa batterier, hoppas jag får vågen att fungera nu då bara d.s 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se