Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Tok shoppat

Av himlakropp - 16 juli 2009 17:42

Ojoj, nu har jag inte vart in här på några dagar, blev tyvärr så eftersom att jag sovit hos Emil två nätter och bara åkt in till stan för att jobba. Stannade dock kvar i stan efter jobbet igår och fikade med annso, Viktor, Robban, Anita, Filip och Maran. Mötte sedan upp EL och tokshoppade, haha, det blev bara så :-S Har inte sett hur kläderna ser ut på mig ännu för jag provade inte i butiken och hemma hos Emil finns ingen spegel !!??!! Blir att prova nu istället och passar det inte får jag lämna igen det imorgon på min lunch rast helt enkelt :-)

Svullat har jag gjort dagarna i ända, så jävla svårt att låta bli just nu.

Vet inte om jag ska släppa vikten några veckor och ta tag i allt senare. Menar såklart inte att jag ska gå upp en massa nu men bara inte tänka på minus minus minus hela tiden.


Nä nu ska jag gå och prova kläderna :-P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se