Alla inlägg under juli 2009

Av himlakropp - 4 juli 2009 12:46

En liten uppdatering i min städning, nu är det dammsugat överallt förutom i Kevves rum och så har jag hängt ut täcken på vädring så ska det bli renbäddat snart. Just nu är det energipåfyllning och sen fortsätter jag. Har en massa jävla papper i ett skåp sen tre år tillbaka!!!???!!! som jag ska försöka rensa undan.

ANNONS
Av himlakropp - 4 juli 2009 10:03

Vad skönt det var att sova tills jag vaknade av mig själv och ännu skönare att det inte blev en sen kväll igår, jag var så himla trött.

Under morgonpromenaden med Alice började det småregna och det kändes så mysigt, i alla fram till det började regna så pass mycket att jag började bli mer blöt, då fick Alice inte stå och lukta hela tiden utan vi stressade hemåt eftersom jag inte hade nåt paraply med mig.

Det år ett perfekt städväder idag och jag har verkligen skjutit på det men nu idag ska jag fan i mej ta tag i det, känns som en svinstia, eller kanske mer som en sandgrop eller nåt :-S

ANNONS
Av himlakropp - 3 juli 2009 19:07

Nä nu slänger jag mig i soffan och kollar på en gamm film "djävulen bär prada", var ett tag sedan jag såg den så det blir bra. Tvätta bort smink, ta på myskläder och bara slappa, GUD SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖNT!!!

Av himlakropp - 3 juli 2009 18:36

Mina fötter är helt slut, skönt att det äntligen är helg. Känner mig trött och slut men känner mig oxå lite ensam och rastlös :-S

Får kanske gå på charlies och hyra en film för på tv är det då bara skit ikväll :-(


Av himlakropp - 3 juli 2009 09:58

Äntligen fredag vilket betyder att snart är det helg. Inte för att jag har något planerat direkt, lär väl bli en städhelg kan jag tänka mig men man har i alla fall inga tider att tänka på då man är ledig :-)

Idag ska jag jobba mellan 12-17 och jag tror att vi kommer hålla öppet idag och börja sälja ut all rea som finns. Galet fina barnkläder 30%  billigare.


Imorse då jag skulle ut och cykla fick jag en smärre chock. Öppnade ytterdörren och kände de kalla vindarna så det var bara att gå in igen och ta på något extra. Är sommaren över nu? Hoppas inte det, det har ju verkligen vart så underbart och här uppe i norrland känns det verkligen som att vi behöver all sol och värme man kan få för att orka med den långa, kalla, mörka vintern.


Jag har vart och petat lite på min våg som har dåliga batterier, ibland funkar den och ibland står det bara error. Imorse fingerade den och visade 77,3 kg. Det betyder att jag gått upp några kilon, kan det vara 2 typ? Ingen större katastrof egentligen med tanke på att det verkligen spårat ut sista veckorna men nu är jag igång igen och det känns super bra.

Min frukost bestod av hälsofil, 1 nektarin, ½ banan och all bran och så kaffe med mjölk.


Nä nu ska jag ta och lägga lite make up så jag ser lite mindre dassig ut ;-)

Ha en bra dag!


Av himlakropp - 2 juli 2009 22:09

Blev en jätte god middag på stan med Zandra.

Karl-Johansvamps fylld pasta och grönmögelsås och grönsaker, mums. Säkert en del kalorier men det SKITER jag i, har inte ätit en endste kaka, inte en smula, inte en droppe glass, fy fan så bra :-P

Nu ska jag lägga mig så jag orkar med morgondagen, skönt att jag ändå har sovmorgon.

Sweet dreams!

Av himlakropp - 2 juli 2009 15:59

Damn vad jag svettas, var tvungen ta en kall dusch då jag kom hem. Jobbade över en timme då vi har galet mycket att göra :-P

Träffade min nya arbetskamrat Linda idag, vi kommer att komma bra överens, det känns som så i alla fall :-)

Chefen bjöd oss på lunch oxå, inte illa. Tacobuffe blev det och det var jäkligt gott. Ska iväg och äta middag på stan nu med Zandra så det blev en lyxig dag vad det gäller mat. Inget sliskigt har slinkit ner i magen heller men å andra sidan är dagen inte slut än heller så ;-)

Av himlakropp - 2 juli 2009 09:28

Tittar in en liten snabbis, ser att klockan är mycket, jag börjar ju klockan 10 idag :-)

Idag tar jag tag i mitt ätande igen, dvs icket ätande :-P

Inge kakor och skit, popcorn får duga på helgen :-)


Nä, bäst att borsta gaddsen lite nu innan jag hoppar upp på cykeln, ha en skön dag i solen :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se