Direktlänk till inlägg 3 augusti 2009

Nystarten

Av himlakropp - 3 augusti 2009 17:16

Så där jah, nu har jag tänkt köra igång igen. Jag är inte super mega taggad men jag måste verkligen göra något nu, vågen visade 78,4 kg i morse och det är inte alls okej. Nu är det dax att göra nåt åt det.

Som omväxling kommer jag att skriva dagens vikt varje dag istället för att ha en vägdag i veckan. Jag har ju svårt att låta bli att väga mig så ofta så istället för att klanka ner på mig själv och tycka att det är fel ska jag bejaka det, i alla fall under några veckor. Jag VET att vikten kan pendla ganska mycket från dag till dag men nu är det så här jag vill göra så jag klarar mig fint utan predikan om det ;-)


Kommer inte att räkna points eller gå någon specialar diet, nej, jag kommer att äta all typ av mat men kommer att utesluta godis, kakor, glass och chips.

Lär bli lite svårt nu då jag har tillåtit mig själv att äta ALLT lite för ofta, därav resultatet på vågen men nu jävlar i min låda ska jag fixa detta. Har dock varit ganska skönt med en liten paus under sommaren ;-) 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

3 augusti 2009 17:33

Lycka till! Hoppas det går bra!! :)

http://mittlillaliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se