Alla inlägg under augusti 2009

Av himlakropp - 26 augusti 2009 09:39

Min lediga dag idag, ska inte stressa med någonting idag, bara ta de luuuugnt. Vaknade strax efter sju i morse men låg kvar och mös med Alice, pratade lite i telefon med Emil, messade med mamma och kollade genom tidningen vilka recept som jag ska prova laga idag. Det blir nog en linsrätt som såg jäkligt smarrig ut, med kokosmjölk i, jag älskar allt med just kokosmjölk, mums :-)

Nu sitter jag och väntar på att "The doctors" ska börja och hoppas det är något intressant de tar upp idag.

Sen blir det som sagt handling och lite matlagning men allt i lugn och ro....åååå vad  skönt..

ANNONS
Av himlakropp - 25 augusti 2009 20:49

Brödbaket är klart, inte så lyckat dessvärre. Jag är inte så jätte bra på baka matbröd då jag inte bakar det så ofta. Fikabröd däremot är jag bra på :-D

Ska i alla fall  inte ge up, övning ger färdighet :-P


Idag fick jag tidningen laga lätt i brevlådan så jag ska snart lägga mig i sängen och titta i den. Men först ska jag nog prata i telefon med min älskling :-)


Sov gott!

ANNONS
Av himlakropp - 25 augusti 2009 16:51

Lite piggare idag än igår, bra det. Fick veta att jag är ledig från jobbet imorgon och det känns såååå bra, så bra att jag ställt mig och bakar bröd nu hihi. Jobbar lördag istället vilket kanske inte är så kul men det känns bra att vara hemma imorgon och kanske laga en massa mat att frysa in :-P

Nä nu åter till brödbaket.

Av himlakropp - 24 augusti 2009 20:00

Jag är en katastrof......hjälp!!!

 

Mår inge vidare, krasslig och så känner jag mig som den fetaste av de feta och vill bara äta onyttigheter...skit åsså....


Nu ska jag se mannen som talar med hundar och sen ska jag sova. Vill vakna frisk  och kry imorgon.

Av himlakropp - 14 augusti 2009 19:24

Blä, jag tvättar ikväll, hur kul är det då? Det braiga är att jag har bokat hela tvättstugan så jag har sex maskiner att nyttja, en torktumlare och två torkskåp :-P


Mamma hämtade Kevve under dagen då jag var och jobbade. De har plockat blåbär så nu står en stor skål med blåbär och skriker att bli rensade. Finns det någe tråkigare än att rensa bär???? Speciellt då man är sjukt trött :S Skönt att jag har bäddat rent i sängen så det är gjort, alltid något. Nä nu ska jag ut till tvättstugan igen :-)

Ha en super duper kväll !

Av himlakropp - 14 augusti 2009 08:41

77,4 kg

Av himlakropp - 13 augusti 2009 09:44

Gud så skönt jag sovit inatt, jag behövde verkligen det. Känner mig dock fortfarande konstig och att det är nåt elände som jag bär på som vill bryta ut. Skulle faktiskt vara skönt om det gjorde det, hatar att må så här halvpissigt.


Inatt kommer Emil, längtar jätte mycket efter han. Han jobbar ju 20 mil bort och åker bara hem på helgerna. Det innebär att han typ är hemma 8 dagar i månaden. Från och med måndag ska han jobba på ett annat ställe och kommer få ett annat schema. Han kommer att jobba 7 dagar i rad och sen är han ledig 7 dagar, den tredje veckan jobbar han mån-fre och sen börjar allt om igen. Tror det kommer bli jätte bra. Vi vet inte under hur lång tid det kommer att vara så men förhoppningsvis fram till jul i alla fall :-)


Nä, nu ska jag greja lite innan det är dax att jobba, ha en bra dag :-)

Av himlakropp - 13 augusti 2009 09:44

77,4 kg

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se