Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Migrän ?

Av himlakropp - 14 september 2009 15:11

Idag var jag med om nåt obehagligt, flimmer för ena ögat, huvudvärk som kom då flimret försvann och så lite illamående på det. Drog iväg till jobbet och kände mig inte särskilt pigg må jag säga. Biggan sa att det kan vara migrän men jag vet inte. Skippade lunchen och åkte hem 30 minuter tidigare istället så nu är jag hemma och tar det lugnt. Hoppas det inte är något som kommer vara återkommande :-S


Fan vad kass jag är på att blogga, känns inte som att jag har nå vettigt att skriva om. Mina kilon går lite upp och ner, skärper till mig nån vecka så jag går ner lite och sen går jag upp nåt kilo veckan därpå och så fortsätter det liksom. Men jag har ingen lust att blogga om min vikt längre, det känns bara som att det ändå inte ger nåt.

Eller så har jag bara en neggo dag i dag helt enkelt, eller senaste veckorna rättare sagt ;-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se