Alla inlägg under september 2009

Av himlakropp - 16 september 2009 16:36

Hemma från jobbet nu, blev inte jobb i butiken idag utan jag var på lagret och packade varor eftersom att Linda var hemma idag, hon hade vart på sjukhuset hela natten med sin äldsta dotter och därmed knappt sovit ett blund. Nu tycker jag att det är väldigt roligt att packa varor så det gjorde inget även om jag egentligen hade behövts ute i butiken för det finns en massa att stå i där :-P

Kevve är på hockeyträning men kommer hem på ett litet tag och sen ska det baske mig vara lugnt och slappt resten av kvällen, lite idol och bachelorette och sen sova, eller ja just, prata lite i telefon me gulleplutten oxå såklart hihi :-P

ANNONS

hus

Av himlakropp - 15 september 2009 15:27

ååå, jag har suttit och tittat lite på hemnet och hittat en hus som jag vill ha...vill ha, vill ha, vill ha......

nåja, drömma måste man ju få göra :-P

ANNONS
Av himlakropp - 15 september 2009 09:14

Ny dag och jag har sluppit mer flimmer för ögonen so far, skönt :-)

Nu bär det av till jobbet, skönt att det är soligt så man slipper cykla i regn, man ska se allt från den ljus sidan sägs det ;-)

Tjing!

Av himlakropp - 14 september 2009 15:11

Idag var jag med om nåt obehagligt, flimmer för ena ögat, huvudvärk som kom då flimret försvann och så lite illamående på det. Drog iväg till jobbet och kände mig inte särskilt pigg må jag säga. Biggan sa att det kan vara migrän men jag vet inte. Skippade lunchen och åkte hem 30 minuter tidigare istället så nu är jag hemma och tar det lugnt. Hoppas det inte är något som kommer vara återkommande :-S


Fan vad kass jag är på att blogga, känns inte som att jag har nå vettigt att skriva om. Mina kilon går lite upp och ner, skärper till mig nån vecka så jag går ner lite och sen går jag upp nåt kilo veckan därpå och så fortsätter det liksom. Men jag har ingen lust att blogga om min vikt längre, det känns bara som att det ändå inte ger nåt.

Eller så har jag bara en neggo dag i dag helt enkelt, eller senaste veckorna rättare sagt ;-)


Av himlakropp - 3 september 2009 08:45

Idag börjar jag 9.15, jag som är van att börja sent tycker förståss att det är lite jobbigt men för er som börjar jobba riktigt tidigt på morgonen tycker ju att 9.15 är värsta sovmorgonen :-P

Har tänkt hinna förbi Kappahl och H&M efter jobbet, Kevve behöver nämligen byxor, kris kan man säga. Rensade ju i hans garderob igår och nu är det inte så många par byxor kvar där hihi.


Ha nu en toppendag så länge :-)

Av himlakropp - 2 september 2009 18:42

Vad nöjd jag är med mig själv just nu. Jag och kevve har rensat i hans rum och det blev rent och fint, har även putsat fönstret i hans rum och i mitt sovrum, väl behövligt kan jag lungt lova :-P

På jobbet var det full sjåå, jag har blivit tilldelad mammakläderna som ansvarsområde och då blev jag så sugen på att hänga om vilket jag började med. Ett himla projekt så det hann jag inte bli klar med idag men som tur är kommer en dag i morgon med och då kan jag fortsätta :-)

Nu har Kevve just cyklat till sin fotbollsträning och jag ska alldles strax ta mig en kvällspromenad med Alice.

Trevlig kväll!

Av himlakropp - 2 september 2009 09:34

Idag har vi regn, blåst och "koft"-väder. Jag ska strax hoppa upp på cykeln och ta mig till jobbet. Slutar klockan två idag och då är det bara att cykla till vårdcentralen för jag har en tid kl 14.30

Sen hoppas jag att jag har en massa energi i em och ikväll för jag skulle vilja baka lite :-)

Emil sover hos sig inatt så det blir bara jag och Kevve och så lilla Alice såklart :-P

Nä, nu ska jag packa matlådan, ha en bra dag :-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se