Direktlänk till inlägg 23 december 2009

Anmäld

Av himlakropp - 23 december 2009 14:37

Var till arbetsförmedlingen på förmiddagen så nu är det gjort, anmäld som arbetssökande.

sen var jag in till butiken och lämnade igen nyckeln som jag glömde lämna igen igår. Då fick jag även en liten julklapp av chefen och en kram så jag får väl ta tillbaka lite av det jag morrade över igår ;-)


Nu håller jag i alla fal på att tvätta, måste ju ha något rent att ta på mig imorgon :-)

Tänk att det är julafton, helt overkligt, känns som vilken jävla dag som helst.

Jag hade velat spela bingolotto ikväll på deras uppesittar kväll men jag har inte lyckats få tag på några lotter, känner mig lite sur över det :-(

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se