Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Måndag

Av himlakropp - 28 december 2009 10:23

Har börjat få problem med magen, buhu :-( Har inte skött min kost så jätte bra den här hösten så det är väl vad jag förtjänar. Ska köpa hem hälsofil och äta det varje morgon som jag gjorde förut, en bra start på dagen ;-)


Idag har Emil åkt iväg till Hudiksvall för att köpa en bil, ÄNTLIGEN ska han ha en bra bil. Han som kör så långa sträckor ska ju självklart ha en bra bil som går att lita på (kan man lita på nån bil egentligen???)

Själv är jag billös numera, sålde ju Clittan :-D

Saknar henne lite men just nu har jag inte råd att ha en bil. Emils hus är fortfarande inte sålt men då han får det sålt och flyttar in här på riktigt kan jag köpa en :-P


Kanske blir det träna av idag med E-L, 100 år sedan sist men nån gång måste ju bli den första efter de där 100 åren ;-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se