Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Tränings ångest

Av himlakropp - 29 december 2009 17:12

Nu drar jag på gymmet, fy fan vilken ångest jag haft hela dagen, nästan trott att jag är sjuk men det är bara för att det känns så jäääävulst jobbigt att gå och träna, snacka om att man är konstig.

Jag vill vara som alla träningsfreaks som MÅSTE träna hela tiden och längtar efter varje pass. SÅ vill jag bli....nån som vet hur man gör ?

Antar att det är en bra början att ta sig dit till att börja med ;-)

Nä, nu är det dax, snart blir jag upp plockad av E-L

 
ANNONS
 
Marie Hj.

Marie Hj.

4 januari 2010 21:56

Bara man får in en rutin på sin träning, sedan går det liksom av sig självt. Att ha 1 eller 2 träningskompisar är väl aldrig heller helt fel att ha. Roligare att ha någon att träna med än att gå ensam...

http://batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se