Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Så kan det gå...

Av himlakropp - 30 mars 2010 21:40

Sonen var iväg på fotbollsträning i em och kom hem efter att ha ramlat i omklädningsrumet med huvudet först ner i stengolvet. Aj aj, min lilla älskling, vad ont det måste ha gjort.

Inga symtom på hjärnskakning men jag är ändå orolig. Ringde sjukvårdsupplysningen vilket kändes lite lugnande. Hon tyckte att vi skulle avvakta då han aldrig hade blivit medvetslös vid fallet och inte heller kräkts. Han ville tom äta kvällsfika men han har ont i huvudet säger han.

Nu sover min prins och jag ska väcka honom då jag ska lägga mig bara för att kolla så att han är "med", råd från kvinnan i telefonen.

Dessa barn, tänk att man kan oroa sig så mycket för dem.


För övrigt så tog jag faktiskt tag i städningen då sonen var på träning. Tänkte att nu jävlar i mig ska det bli påskafint ;-)

Satte på det lilla munstycket med borste på och dammsög allt som gick, i bokhyllan, tv-bänken, tv:n osv. Så kom jag in i mitt sovrum och där har jag länge sett ett tjockt dammlager på mitt sminkbord så jag tänkte att det skulle bli dammfritt tillslut. Började i ena änden och var så noga att jag till och med dammsög på parfymflaskorna, fast det skulle jag inte ha gjort. Vips så sögs en kork in och så gick det inte att dammsuga mer. Stopp i slangen! Satans helvetes jävla skiiiiiit!!!

Tålamod att försöka pilla ut objektet hade jag inte så dammsugaren ställdes in i skåpet igen och sminkbordet så fortfarande och dammar :-S

Visst skulle jag kunna ta en trasa och torka av men det kan jag göra en annan dag ;-)

Nu får jag bara hoppas att jag inte behöver dammsuga förrän på söndag då Emil kommer hem igen och HAN får pilla ut korken ;-)

Tur att Alice är ny ryckt och inte hårar något hehe

Fanny den lilla ludriga valpen har börjat löpa, lite väl tidigt för en 8 månaders valp eller ?Hon hårar tack och lov inte heller så mycket just nu så kanske får vi en hårfri påsk ändå :-P
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se