Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Vilken tur

Av himlakropp - 31 mars 2010 15:20

Hej alla glada!


Det gick nog bra med lilla prinsen min, ingen hjärnskaning, puh vilken tur!


Jag har jobbat idag och sitter nu här vid datorn och dricker kaffe och äter choklad. Smarrigt värre och mycket bra för kroppsformen, jag kommer att flyta som en kork i sommar, alternativt sjunka som en sten ;-)


Äntligen har våren anlänt, hatar att bo i norrland av just den enkla anledningen att vintern är så jääävla lång :-S Men nu så ser det ut att gå åt rätt håll, kände tom att dunjackan var lite väl varm då jag var ut med vovarna. Är iofs ganska skönt att ha en varm jacka då jag cyklar till och från jobbet men annars är det inte nödvändigt om dagarna ska vara som idag :-P


En arbetsdag till och sen är det till att vara långledig, tjohoo, hela 4 dagar :-D

Lovely!

Min bästa barndoms kompis Therese är här uppe så jag ska passa på att umgås en del med henne och så har jag ju prinsen så klart :-)

På söndag kommer darlingen hem igen, längtar som tusan men det är rätt skönt att vara ensam oxå ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se