Direktlänk till inlägg 3 april 2010

Påskafton

Av himlakropp - 3 april 2010 09:25

Så var det påskafton då, dagarna bara rusar iväg.

Idag ska Keyvan iväg och fira sin storkusin som fylller år, tror att han blir 20 :-)

Under tiden ska jag ta långpromenad med vovarna, EL och hennes brorsas hund Ross. Hundarna har aldrig träffats men jag tror det kommer att gå bra. Fanny löper fortfarande lite men Ross är kastrerad så det ska vara riskfritt i alla fall ;-)


Klockan 16 kommer mamma och Leif och hämtar Keyvan och mig och så åker vi iväg till Skeppsvik för att inta en härlig middag. Jag har aldrig vart dit så det ska bli kul :-)

Ikväll blir det nog bara att slappa skulle jag tro, förmodligen med 18 kilo godis eller nåt sånt ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se