Direktlänk till inlägg 4 april 2010

Bästa påsken på 6 år, minst...

Av himlakropp - 4 april 2010 09:57

Vi somnade rätt tidigt igår kväll med tanke på att det ändå var lördag. Jag vaknadse i soffan av att filmen var slut och tog mitt täcke och mina kuddar och la mig i sängen istället. Keyvan fick ligga kvar i soffan, han älskar att sova där och jag hade lovat att i helgen skulle han få sova där :-)


Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att vi måste handla lite och panta en massa pet flaskor som dräller på golvet i köket.


Mulet väder men jag har ändå en skön känsla i kroppen, kan det vara ljuset kanske ?

Den här påsken har varit den bästa för mig de 6 sista åren, minst... Jag har haft en slags ro i kroppen och jag har haft tillfällen att träffa flera av mina närmsta vänner, haft mysiga stunder med sonen och umgåtts med mamma lite, det enda som saknats är Emil men vi har pratat i telefonen varje dag. han kommer hem idag eller imorgon, det beror lite på hur bakis han är idag ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se