Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Ingen förändring

Av himlakropp - 8 april 2010 11:01

Gick inge vidare hos tandläkaren igår. Hon kunde inte hitta felet så det är bara att avvakta och se. Blä,för det gör så jävla ont då attackerna kommer :-S

Imorse vaknade jag med en jävulsk huvudvärk, nästan så jag var illamående men nu har jag tagit alvedon och huvudvärken känns lite bättre men i käften värker det. Jag blir sååååååååååååååååååååååååååå less :-(

Just nu känns det inte som att jag kommer kunna gå och jobba men jag vet inte. Börjar kl 14 så det är några timmar kvar.


Ska försöka komma på något positivt att skriva till nästa inlägg, är så trist att läsa då andra har ont, bara en massa klagan, inget man blir glad av direkt :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av himlakropp - 17 april 2010 16:14

Oj vad kul det var på kurserna. Son är så jäkla snyggt MEN svårt att få till det, öva öva och öva lite till ;-) Reggeaton är inte så enkelt det heller, mycket kordination och utmanande rörelser men jävligt coolt. Gäller dock att passa sig så det in...

Av himlakropp - 17 april 2010 10:11

Lördag förmiddag och här sitter jag med nylackade klor. Ska snart klä mig för att åka på 2 kurser. Ska bli jätte kul men jag känner mig väldigt trött och seg. Borde kanske starta lite musik så jag kommer igång lite ;-) ...

Av himlakropp - 16 april 2010 19:18

Inget särskilt hände under dagen, jag försökte hitta på något men alla var upptagna med sitt. Då EL slutat jobba kom hon hit och vi tog oss en promenad, välbehövligt :-) Nu blir det att slappa och ladda lite inför morgondagen, har anmält mig till t...

Av himlakropp - 16 april 2010 08:52

Idag är jag ledig, vaknade klockan sju ändå och hade världens huvudvärk. Som tur är har det gett med sig så det kan bli en bra dag ändå om jag har tur ;-)   Fick just ett mess av Ann och vattnet har tydligen gått och 20 min mellan värkarna. Då är...

Av himlakropp - 15 april 2010 22:00

Stack iväg på lite salsa ikväll ändå, var inte så danssugen men innan lyssnade jag på underbar kubansk salsa och blev riktigt danssugen så det var lyckat. Dansade en massa med Kalle, han var i sitt esse ikväll :-P Nu är jag nyduschad och borde kans...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se