Senaste inläggen

Av himlakropp - 24 augusti 2009 20:00

Jag är en katastrof......hjälp!!!

 

Mår inge vidare, krasslig och så känner jag mig som den fetaste av de feta och vill bara äta onyttigheter...skit åsså....


Nu ska jag se mannen som talar med hundar och sen ska jag sova. Vill vakna frisk  och kry imorgon.

ANNONS
Av himlakropp - 14 augusti 2009 19:24

Blä, jag tvättar ikväll, hur kul är det då? Det braiga är att jag har bokat hela tvättstugan så jag har sex maskiner att nyttja, en torktumlare och två torkskåp :-P


Mamma hämtade Kevve under dagen då jag var och jobbade. De har plockat blåbär så nu står en stor skål med blåbär och skriker att bli rensade. Finns det någe tråkigare än att rensa bär???? Speciellt då man är sjukt trött :S Skönt att jag har bäddat rent i sängen så det är gjort, alltid något. Nä nu ska jag ut till tvättstugan igen :-)

Ha en super duper kväll !

ANNONS
Av himlakropp - 14 augusti 2009 08:41

77,4 kg

Av himlakropp - 13 augusti 2009 09:44

Gud så skönt jag sovit inatt, jag behövde verkligen det. Känner mig dock fortfarande konstig och att det är nåt elände som jag bär på som vill bryta ut. Skulle faktiskt vara skönt om det gjorde det, hatar att må så här halvpissigt.


Inatt kommer Emil, längtar jätte mycket efter han. Han jobbar ju 20 mil bort och åker bara hem på helgerna. Det innebär att han typ är hemma 8 dagar i månaden. Från och med måndag ska han jobba på ett annat ställe och kommer få ett annat schema. Han kommer att jobba 7 dagar i rad och sen är han ledig 7 dagar, den tredje veckan jobbar han mån-fre och sen börjar allt om igen. Tror det kommer bli jätte bra. Vi vet inte under hur lång tid det kommer att vara så men förhoppningsvis fram till jul i alla fall :-)


Nä, nu ska jag greja lite innan det är dax att jobba, ha en bra dag :-)

Av himlakropp - 13 augusti 2009 09:44

77,4 kg

Av himlakropp - 12 augusti 2009 16:43

Usch, jag mår lite halvdant idag, lite lätt illamående. Hatar att vara det.

Gick i alla fall rätt bra att jobba men vi har inte dragit över alla kartonger från andra butiken än. Vi hade tänkt göra det idag men det blev annat att fixa med plus att det är mycket mer kunder nu än tidigare.


Idag behöver jag inte laga mat, gjorde ju biffar igår och det kommer nog att räcka ända till imorgon, sen vill man inte se en biff på några veckor ;-)

Av himlakropp - 12 augusti 2009 09:52

77,9 kg

Av himlakropp - 11 augusti 2009 21:03

Så var den här dagen snart slut. Hade fullt upp på jobbet, händer en massa där nu och idag fick jag mig en liten snabbtitt på några olika stövlar som vi ska köpa in och sälja. Chefen köpte in ett par svarta åt mig, rå schysst ju :-P

Till middag blev det biffar och kokt potatis, gott gott. Så skönt att laga lite extra så man får med sig en matlåda dagen därpå :-)

Nu säger jag god natt och så hoppas jag att vågen är snäll imorgon ;-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se