Senaste inläggen

Av himlakropp - 5 juli 2009 18:40

Nu har jag duschat, rakat benen, haft hårinpackning, peelat kroppen, klippt tånaglarna och tagit på mig schyssta kläder. Känner mig bra mycket finare nu :-)

Ska ta en promenad med Alice och sen ska jag nog göra lite manikyr och även fixa lite läckert lack på tånaglarna.

Emil är på väg hem men om han kommer hit vet jag inte än, beror på hur pigg han känner sig då han kommer till sig och förmodligen vill han nog bara lägga sig och sova ;-)

ANNONS
Av himlakropp - 5 juli 2009 17:14

Har en bekännelse att berätta. Jag har syndat hela helgen faktisk, usch. Hade ju en sockerfri dag i torsdags men sen har jag svullat i tre dagar, inte undra på att man känner sig som ett fetto.


ANNONS
Av himlakropp - 5 juli 2009 12:38

Å, jag känner att jag behöver glamoura upp mitt liv lite. Hur ska det gå till? Usch, känner mig gammal, fet, sliten och ful...

Av himlakropp - 5 juli 2009 11:14

Söndag söndag, gud vilken skön helg jag har haft. trots att jag städade och grejade igår så har jag faktiskt haft det väldigt lugnt och skönt. Detta var nog vad jag behövde :-)

Nu ska jag nog ta mitt stora arsle och cykla lite med alice, hon verkar lite understimulerad :-P


Av himlakropp - 4 juli 2009 12:46

En liten uppdatering i min städning, nu är det dammsugat överallt förutom i Kevves rum och så har jag hängt ut täcken på vädring så ska det bli renbäddat snart. Just nu är det energipåfyllning och sen fortsätter jag. Har en massa jävla papper i ett skåp sen tre år tillbaka!!!???!!! som jag ska försöka rensa undan.

Av himlakropp - 4 juli 2009 10:03

Vad skönt det var att sova tills jag vaknade av mig själv och ännu skönare att det inte blev en sen kväll igår, jag var så himla trött.

Under morgonpromenaden med Alice började det småregna och det kändes så mysigt, i alla fram till det började regna så pass mycket att jag började bli mer blöt, då fick Alice inte stå och lukta hela tiden utan vi stressade hemåt eftersom jag inte hade nåt paraply med mig.

Det år ett perfekt städväder idag och jag har verkligen skjutit på det men nu idag ska jag fan i mej ta tag i det, känns som en svinstia, eller kanske mer som en sandgrop eller nåt :-S

Av himlakropp - 3 juli 2009 19:07

Nä nu slänger jag mig i soffan och kollar på en gamm film "djävulen bär prada", var ett tag sedan jag såg den så det blir bra. Tvätta bort smink, ta på myskläder och bara slappa, GUD SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖNT!!!

Av himlakropp - 3 juli 2009 18:36

Mina fötter är helt slut, skönt att det äntligen är helg. Känner mig trött och slut men känner mig oxå lite ensam och rastlös :-S

Får kanske gå på charlies och hyra en film för på tv är det då bara skit ikväll :-(


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se